POMOCY!!!!!! CO DALEJ ROBIC.....

• Autor wątku Autor wątku POLAKOO+
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

POLAKOO+

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam mam wielki problem z jedna firma. Juz wyjasniam jaki to problem. Jestem wlascicielem firmy transportowej podpisalem umowe z firma ktorej swiadczylem owe uslugi. Z dniem 5 maja po 6 latach pracy wsytawilem im fakture za wykonana prace na kwote 2000 zl. Po okresie 10 dni moich zarobionych pieniedzy nie bylo na koncie . Okolo 20 maja wystawilem kolejna fatkure na 6700 tys zl. I wtedy postanowilem ze nie wplace firmowej kasy do banku na kwote 7 tys. Do tego okolo 6 czerwca wystawilem kolejna i ostatnia fakture za uslugi transportowe na kwote 11 tys. W piatek dostalem wezwanie na policje jako podejrzany o kradziez 7 tys. Dodam ze zadna z wymienionych faktur nie zostala zaplacona przez ta firme. Dodam ze w aktach sprawy sa KP na ktorych nie jest moj podpis. Ktos go podrobil. Co dalej robic z tym fantem..... :-( Sprawa sie jeszcze nie zaczela... Prosze o pomoc!!! Firma dla ktorej pracowlem w zestawieniu z dnia XX napisala ze powinna byc dokonana taka i taka wplata. A ja jestem pewnie ze w tym dniu nie zbieralo sie kasy od kontrahentow. :( :help: :what:

o ile już to byłaby nie kradzież tylko przywłaszczenie... ,co do podrobionych podpisów na KP proszę podnieść to w zwoim zeznaniu

Powrót