Pomocy ja juz nieumiemnegocjacje z bankami

• Autor wątku Autor wątku nemmesiz00
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

nemmesiz00

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
19
Witam moje zobowiazania sa nastepojace

Kredyt ing : kwota do splaty 19 tysiecy rata- 758zl

kredyt skok stefczyka bylo 23 tysiace zloty , teraz mam komornika ktory doliczyl na dziendobry 4000zl + 2000zl za sprawe , pisalem pismo skok zgodzil sie na ugode polegajaca na placie miesiecznie 580zl (czy po podpisaniu ugody moge starac sie o zmniejszenie kwoty windykacji??)

Kredyt skok slask - 20 tysiecy linia odnawialna , pozyczka 14stka na kwote 3tysiecy zl oraz poz barborkowa na 2 tysiace - nieplacilem niemialem jak no i to samo pisalem 3 pisma o ugode na kwote 500zl dostalem odpowiedz ze jedyna mozliwa do przyjecia kwota przez kase skok to min 1100zl co miesiac.. odwolalem sie proszac o zmniejszenie tej kwoty niestety nieskutecznie :(( dostalem pismo ze jesli do konca marca niewplace pierwszej raty w wysokosci 1100 sprawa zostanie skierowana w kwietniu na droge windykacji sadawej KOLEJNY KOMORNIK??

do tego mam kredyt w firmie kredyty chwilowki na kwote 2000zl ktory w miare terminowo splacam , teraz mam 1 miesiac opoznienia ale jakos z nimio sobie radze ,,

Prosze bardzo czy sa jakies firmy ktore zajmuja sie negocjacjami z Bankami , Skokami?? Ja znalazlem tylko money help z katowic a juz naprawde niedaje rady:(( niechce komornika chce normalnie placic te raty jak pisalem np 580zl ugody w skoku stefczyka , ale ten skok .śląsk :(( JA poprostu nieumiem niemam jak placic 1100zl co miesiac a kolejny komornik to znowu koszta procesu windykacji itp KTokolwiek moze pomoc Prosze o odpowiedz:(((

Pozdrawiam i Wszystkim odradzam branie Kredytow Niebadzcie glupi jak ja nic niema za darmo !!!

ahaaaa Dziekuje Panu bardzo , nieznam sie tak niestety na komputerach i znajoma pomaga mi tutaj pisac , a moze moglby mnie Pan nakierowac na jakies forum czy ogolnie firme ktora byla by w stanie pomoc , jak podliczylem koszty windykacji z skoku stefczyka wyszlo mi prawie 7 tys zl!! to sa naprawde dlamnie ogromne sumy , chocbym rok od nowa splacal;((((

Powrót