Pomocy z policją

• Autor wątku Autor wątku adamsss1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

adamsss1

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Pewien policjant drogą meilową zaoferował mi pomoc w celu weryfikacji osób skorumpowanych na terenie jednych z większych miast polski. Kazał nam się wyprowadzić z rodzinnego miasta rzekomo w celu naszego bezpieczenstwa przez co moja corka musiala zmienic szkołę, a tym samym zawód (była w technikum.). Po 2latach znajomości i nadzwyczaj widocznego nadzoru policji, która obiecała nam kilku tyś. odszkodowanie jako, że straciłem przez nich pracę i znajomych na terenie tamtego miasta, postanowiłem zglosic sprawe do prokuratury w tymsamym czasie skontaktowal sie ze mna zastepca tego policjanta ktory obiecal to samo, jednoczesnie dzwonił do znajomych i rodziny która utwierdzal w przekonaniu ze pieniądze beda. Po kilku miesiącach otrzymalem pismo od prokuratury ze osoba ta ma inaczej na nazwisko, ja jednoczesnie w zeznaniach zaznaczalem ze ta osoba uzywa 2 nazwisk. Ostatecznie napisałem odwołanie, a na wynik czekam ponad 8miesięcy.Moje pytanie jest następujące co mam dalej robić jeżeli nadal jestem śledzony przez tych policjantów i otrzymuje pogróżki w meilach?

adamsss1 napisał:
co mam dalej robić jeżeli nadal jestem śledzony przez tych policjantów
Natychmiast udać się do psychiatry. Adres najbliższego poda wujek Google.

Napisz to jakoś normalniej z zachowaniem przyczynowości adams bo powiem szczerze to co piszesz nie tylko nie stanowi spójnej całości.

Ja też nie bardzo rozumiem po za tym, że napisałeś że policjanci Cię śledzą i piszą groźby mailem. Jeśli tak jest wydrukuj maile i idź z tym na policję gdzie oni nie stacjonują.

A jak trafi właśnie na tego co go śledzi? Koszmarrr :)

Powrót