P
pablox84
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Mam długi, i oczywiście komornika, na karku, dostałem super pracę i muszę dostarczyś zaświadczenie o niekaralności. Czy w nim będą te moje zobowiązania, czv będę czysty?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Talib220 napisał:znałem paru takich cwaniaczków..niektórzy się przejechali na takim roazwiązaniu sprawy-żona po jakimś czasie odeszła, a długi zostały tylko, że dwa razy większe..poza tym patrz: skarga pauliańska, odpowiedzialność karna ....
zxraf48kb napisał:Nie wiem czy dobrze radzę, ale moim zdaniem, to przed podjęciem pracy albo jak najszybciej się da (zanim komornik się rozezna w twojej sytuacji), zasądź sobie najlepiej przy pomocy żony alimenty i niech ci wejdzie na pobory. Możliwe, że będzie to trzeba robić przez innego komornika, wtedy twoje długi będą musiały poczekać, bo alimenty mają pierwszeństwo.
kamilaK napisał:A potem ubezpieczenia kredytów dla ludzi, którzy chcą normalnie płacić wzrastają do niebotycznych procentów...![]()