D
dzennifer
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Witam wszystkich na forum ... Jestem tu bo mam nadzieje ze ktoś z was mi pomoze... W styczniu kupilam głośniki w sklepie normalnie na gwarancji itd itp. Glosniki sa dobrej firmy (podobno) CREATIVE - uzywalam je 2 miesiace i zdechly- zepsuly sie o tak po prostu !! Mam problem z gwarancja - ze strony FIRMY CREATIVE. Oszukali mnie. Wyslalam uszkodzony element na podany adres - odpisali mi : Szanowny kliencie Creative Labs
Uprzejmie informujemy, ze wyslalismy wymieniony produkt... no wlasnie. Glosnik do mnie dotarl kurierem - dosc ze NADAL zepsuty to w dodatku moj nie wymieniony i !!! bez jednego elementu !! co ja mam teraz w tym przypadku zrobic. Mam zamiar wybrac sie do biura konsumenta. To nie byla tania rzecz a firma jest beznadziejnie niepoważną instytucją.
Uprzejmie informujemy, ze wyslalismy wymieniony produkt... no wlasnie. Glosnik do mnie dotarl kurierem - dosc ze NADAL zepsuty to w dodatku moj nie wymieniony i !!! bez jednego elementu !! co ja mam teraz w tym przypadku zrobic. Mam zamiar wybrac sie do biura konsumenta. To nie byla tania rzecz a firma jest beznadziejnie niepoważną instytucją.