Pomocy

• Autor wątku Autor wątku kesowa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kesowa

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Witam,
jestem dluzniczka Firmy Profi Credit zalegam z jedna rata 11 dni, zawsze placilam i place, choc w ostatnim czasie z opoznieniem, ale wyrownuje to w terminie. Firma twierdzi, ze wysylala do mnie monity z przypomnieniem i wplacie raty, ja dostalam tylko jeden a kwota juz urosla do drugiej raty.
Jak tak dalej pojdzie to nie bede splacac rat pozyczki, tylko odsetki, jezeli tak jak ta Pani powiedziala beda przysylac mi co pare dni.
Wysylaja mi esemesy, ze przyjda do mnie do domu i do pracy. Wiem, ze mam zaplacic, ale nie taka sume. Co robic pomozcie!!!!!!!!!!:(

kesowa napisał:
Wiem, ze mam zaplacic, ale nie taka sume. Co robic pomozcie!!!!!!!!!!:(
Olać ich śmieszne, bezpodstawne żądania. Płacić należne raty. Niestety ta firma słynie z takiego zastraszania i domagania się kwot z księżyca. Opłaty za monity, o ile nie były listem poleconym, są bezzasadne.

Nie bylo jeszcze zadnego listu polecajecego, jedynie poczta i to tez nie az tyle jak twierdzi ta Pani. Kazala mi zlozyc skarge na poczte polska. Pisemka od nich dostawalam jako dobry klient z propozycja innej pozyczki.
Ale co zrobic jak chca wyslac pismo do zakladu pracy, aby potracili mi zaleglosci?

kesowa napisał:
Ale co zrobic jak chca wyslac pismo do zakladu pracy, aby potracili mi zaleglosci?
Bzdury! Jeśli taką dyspozycję podpisałaś to możesz ją odwołać.
Tylko w przypadku egzekucji komorniczej nie mialabyś nic do powiedzenia

Powrót