pomóżcie

• Autor wątku Autor wątku beata99
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
B

beata99

Użytkownik
Odpowiedzi
58
jak nadmieniłam mąż jest w AŚ w Świdnicy,i mam pytanie czy ja jako żona mogę znać nazwisko wychowawcy męża?i nazwę oddziału na jakim mąż jest,czy też nie mogą mi mówić??poza tym boję się o męża znam go i wiem że będzie chciał sobie coś zrobić,

oczywiście, że może Pani poznać wychowawcę i z nim porozmawiać o stanie męża bo jeśli może coś sobie zrobić to tym bardziej trzeba to załatwić tylko trzeba stawić się tam samej bo przez telefon nic nie da się zrobić, powodzenia ja już przez to wszystko najgorsze przeszłam teraz mąz jest w zakładzie karnym

beata99 napisał:
jak nadmieniłam mąż jest w AŚ w Świdnicy,i mam pytanie czy ja jako żona mogę znać nazwisko wychowawcy męża?i nazwę oddziału na jakim mąż jest,czy też nie mogą mi mówić??poza tym boję się o męża znam go i wiem że będzie chciał sobie coś zrobić,

nazwisko wychowawcy - to żadna tajemnica! a wiedza na temat oddziału gdzie jest Pani mąż, w niczym pani nie pomoże. Ale to tez nie tajemnica! Więcej dobra pani zrobi dla męża, jak będzie z nim pani rozmawiac, pisać listy. W tym począkowym okresie to bardzo ważne:!: I proszę myśleć pozytywnie! To pomaga!!!

jak dzwoniłam 3 dni temu do aś to nie chcieli mi powiedzieć nazwiska wychowawcy męża ani na jakim jest oddziale-ogólnie rozmawiano uprzejmie nawet ale dlaczego nie chcieli mi powiedzieć??????

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót