Poparzenie termoforem

• Autor wątku Autor wątku Kijowelogowanie
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kijowelogowanie

Szukam pomocy i informacji, gdzie mogę szukac pomocy.. Kupiłam termofor.. Wykorzystałam go przy przeziębieniu..zajrzałam wodę, wlałam do termoforu, zakręciłam sprawdziłam czy nie cieknie, ominęłam w ręcznik jak w instrukcji.. Położyłam się do łóżka i po jakimś czasie termofor Pękł.. Mam połączoną stopę. Czy mogę się ubiegać o wycofanie towaru ze sprzedaży. To niebezpieczny i najwidoczniej wadliwy wpust

To nie pierwszy raz jak korzystałam z termofora.. Miałam inne.. Ten pierwszy okazał się wadliwy.. Wiem że temp. Ma być nie większą niż 60stopni.. Chcę ostrzec innych ci jeśli.. Jakaś mama da pod nóżki ten sam.. Z tego sklepu..

Nie jestes rzeczoznawca wiec i nie mozesz mowic, ze to produkt byl wadliwy. Chcesz to zdobadz korzystna dla siebie opinie bieglego i bedzie mozna myslec dalej.

Serio? Ludzie którzy czepiają się literówki zamiast skupić się na problemie.. Dziekuje za komentarz i proszę sobie darować.. Problem jest poważny stopa długi się leczy, boli,, a w dodatku produkt dalej jest na sklepie.

Powrót