Portal randkowy a opłaty

• Autor wątku Autor wątku Harald
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
H

Harald

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam, dzisiaj podczas chwili nudy zawędrowałem na "złą część" internetu i dotarłem do serwisu randkowego BeNaughty. Z ciekawości założyłem konto, jednak praktycznie wszystkie funkcje wymagają "konta premium". Teraz pojawiły się u mnie obawy czy nie zostanę obciążony opłatami, ponieważ wyczytałem później niechlubne opinie o tym serwisie. Nie podawałem numeru konta, ani nie opłacałem nic. W regulaminie niepokoi mnie ten fragment:

"Zastrzegamy sobie prawo do zakończenia dowolnej bezpłatnej części Witryny lub zażądania uiszczenia za nią opłaty w dowolnym czasie i bez powiadomienia. Zgadasz się, że nie będziemy ponosić odpowiedzialności w stosunku do Ciebie ani stron trzecich za jakiekolwiek zmiany lub zakończenie jakiejkolwiek bezpłatnej części Witryny. "

Czy jest ktoś mi wstanie pomóc i uspokoić jeśli nie mam się czego bać?

Harald napisał:
zażądania uiszczenia za nią opłaty w dowolnym czasie i bez powiadomienia.
A to dobre :)
Podawałeś nr.konta?
Dokonywałeś jakichś wpłat?

Nie, nie podałem nic. Żadnej wpłaty nie dokonałem.

Jeśli nie podawałeś żadnych danych do swojego konta,nie robiłeś przelewu to ja bym się nie niepokoiła.
Popatrzyłam na tą stronę i nie wiem czemu służy opcja podawania hasła do czego-do swojego e-maila?

Dziękuję :) nauczyło mnie to zawsze zaglądać do regulaminu, na każdej bardziej niepewnej stronie :) mogę spać spokojnie

Ja podałem dane karty i zrobiłem opłatę na 3 miesiące. Chcę zrezygnować, ale to nie jest łatwe. Napisałem wiadomość z prośbą o rezygnację z subskrypcji i usunięcie konta. Nie wiem czy nie naliczą opłat za następny okres. Karta zastrzeżona. Nie polecam.

Powrót