portfel

• Autor wątku Autor wątku Lipton1222
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

Lipton1222

witam kiedys mialem sytuacje ze bylem pod wplewym alkoholu i zgubilem portfel z 10 tysiacami zl i dokumentami, najpierw bylem na policji zglosic ze zgubilem dokumenty, gdy to nic nie dalo zglosilem kradziez 3 lata minely i nic nie wiadomo chociaz z tego co slyszalem policia wie kto to zrobil ale nic z tym nie robia. czego moge sie spodziewac?

No ale 3 lata minely i co? Policja musiala w ktoryms momencie np. umorzyc sprawe i na pewno nie czeka na to 3 lata.
I co znaczy " slyszalem policia wie kto to zrobil".

oczywiscie ze policja wie kto to zrobił...sam powiedziales ze to ty zgubiles portfel.

doszly mnie sluchy ze ktos go znalazl wzial pieniadze i wyrzucil porftel do wody byli wzywani swiadkowie ale nikomu nie postawiono zarzutow zmieni sie cos jeszcze w tej sprawie czy juz raczej moge zapomniec o pozytywnym dla mnie rozwiazaniu?

Ale jakie ma być pozytywne rozwiązanie? Oddanie Tobie tych 10 tys. zł? Bądźmy poważni.

nie no na to nie licze ale moze chociaz ten sprawca do paki pojddzie?:D

ile czasu w ogole ma policja na prowadzenie sledzctwa i postawienie zarzutow czy w ogole mozliwe ze cos robia jeszcze w tej sprawie?

beda ci ludzie odpowiadali jakos za to czy ujdzie im to plazem? prosze o odpowiedz. dziekuje

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Ale jacy ludzie? O któryś coś od kogoś słyszałeś? Skoro nikomu nie postawiono zarzutów (a gdyby postawiono, pewnie byś został wezwany na świadka) to o sprawie wszyscy dawno zapomnieli.

ale moze jeszcze moga komus je postawic czy po takim czasie to juz raczej nie mozliwe?

z tego co wiem to pare osob bralo w tym udzial ktos to znalazl i sie podzielili pieniedzmi

oswieccie mnie prosze wyjezdzam za tydzien do Usa na stale i nie bede mial kontaktu z ojczyzna dlatego tak dopytuje i chce wiedziec czy bedzie cos w tej sprawie robione jescze na wasze oko. Z gory dziekuje i pozdrawiam

odp pablo bo widze koledzy juz odeszli od tematu ;p

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Czy jest możliwość złagodzenia kary za kradzież jeśli dana osoba jest uzależniona od narkotyków i z tego tytułu kradła?

Lipton1222 napisał:
odp pablo bo widze koledzy juz odeszli od tematu ;p
Szczerze? Wątpię aby policja na poważnie zajęła się sprawą, a dowodem tej tezy jest to, że w sprawie nic się nie wydarzyło.
Good Luck in America.

pablo jeszcze jedno bylo wzywanych pelno swiadkow ale zadnych podejrzanych tyle co sie wydarzylo ale to mozna uznawac za nic chyba tez jak nikomu zarzutow nie postawiono hm?

Powrót