Posiadanie MARIHUANY POMOCY

• Autor wątku Autor wątku adi1990
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

adi1990

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam Sprawa wygląda tak:zostalem zatrzymany z marihuaną ilosc 0.3 g przyznalem sie do posiadania, podalem zródlo, zgodziłem sie na dobrowolne podanie się karze, nie bylem wcześniej karany, zandego madatu nic, w domu po przeszukaniu nie znaleziono nic, jaki bedzie najprawdopodobniejszy wyrok? P.s Zostalem wezwany jako świadek w innej sprawie, chodzi o złapanego dilera. Czy jezeli zeznam na jego niekorzyść pomoze to w mojej sprawie , sprawe tego dielera prowadzi ten policjant który prowadzi moją sprawe. Sugerowal ze jezeli powiem mu coś to zalatwi moją sprawe tak ze jeszcze bede mu dziękował? Czy jest to mozliwe ze po zeznaniach w tej sprawie moze się coś zmeinić w mojej?

adi1990 napisał:
Witam Sprawa wygląda tak:zostalem zatrzymany z marihuaną ilosc 0.3 g , zgodziłem sie na dobrowolne podanie się karze, ..... jaki bedzie najprawdopodobniejszy wyrok?
to nie wiesz na co się zgodziłeś...?

no powiedzieli mi ze najprawdopodobniej zawiasy albo kara grzywny, pytam się ponieważ nie mam zielonego pojęcia jak to moze być jestem zaniepokojony pierwszy raz w zyciu mnie taka sytuacja spotkala. Dlatego pytam.

czy bedzie jakiś odzew ponieważ naprawde nie wiem jak się mam zachować. Czekam na jakieś rady lub chociaz wypowiedzi...

Powrót