X
xxWerka96xx
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam! Mam pytanie, ponieważ mój ojciec został odwieziony przez policję w ubiegły wtorek prawdopodobnie do Aresztu Śledczego w Kielcach. Ma tam odbywać karę 6-miesięcznego więzienia. Dostał wyrok za znęcanie się nad moją babcią (jego teściowa). Raz już odsiedział wyrok (2015 rok). Wtedy uderzył babcię prosto w oko...Teraz poszedł kolejny raz. Po prostu nadużywał alkoholu, a po nim stawał się agresywny, potrafił wyzywać babcię. Jednak jest po badaniach histopatologicznych, które wykazały, że ma nowotwór języka i potrzebne jest mu leczenie. Teraz potrzebne leczenie onkologiczne. Stąd moje pytanie czy z AŚ zostanie przewieziony do szpitala więziennego? Ma ze sobą dokumenty od lekarza. Mnie ani mamie nikt nie chce udzielić informacji co się z ojcem dzieje, gdzie jest. Natomiast chciałybyśmy aby w takiej sytuacji miał zapewnione choć minimum specjalistycznej opieki, choć wiemy, że więzienie to nie jest przedszkole. Czy w sytuacji nowotworu ktoś się nim zajmie? Przepraszam za chaos, ale jestem już tym wszystkim oszołomiona
Licze na jakieś odpowiedzi