B
BARDES81
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam,
Jestem tu nowy, prosiłbym o wsparcie pomoc... W tym zakresie jaki jest temat...
Żałuję że wpadłem na ten pomysł aby tu napisać dopiero teraz
Drodzy Państwo, jestem Ojcem któremu, od samych prawie narodzin naszego dziecka było jakoś pod górkę.... Zostałem uderzony przez Auto jak córka miała 3 miesiące... No i od tego momentu było trudniej... No ale nie o tym koniec końców jest taki że moja Kobieta się ze mną rozstała, mając przy sobie dziecko...
Ja przyznam się byłem głupi, gdyż chciałem dojść do porozumienia bez potrzeb sądu, co obecnie się na mnie mści..
Przez czas Corony nie widziałem dziecka od tamtego czasu, kontakt telefoniczny też był utrudniony...
Obecnie nie widziałem córki 3.5 roku nie rozmawiała ze mną prawie 2 lata...
Mam teraz we wtorek sprawę na której mam zostać pozbawiony praw do Córki...
Nie mam żadnych problemów z prawem, jakiejś negatywnej historii...
Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak może przebiegać taką sprawa i na co się przygotować...
Przepraszam jeśli post jest trochę niespójny... Ciężko mi wszystko opisać...
Z góry dziękuję za pomoc
BD
Jestem tu nowy, prosiłbym o wsparcie pomoc... W tym zakresie jaki jest temat...
Żałuję że wpadłem na ten pomysł aby tu napisać dopiero teraz
Drodzy Państwo, jestem Ojcem któremu, od samych prawie narodzin naszego dziecka było jakoś pod górkę.... Zostałem uderzony przez Auto jak córka miała 3 miesiące... No i od tego momentu było trudniej... No ale nie o tym koniec końców jest taki że moja Kobieta się ze mną rozstała, mając przy sobie dziecko...
Ja przyznam się byłem głupi, gdyż chciałem dojść do porozumienia bez potrzeb sądu, co obecnie się na mnie mści..
Przez czas Corony nie widziałem dziecka od tamtego czasu, kontakt telefoniczny też był utrudniony...
Obecnie nie widziałem córki 3.5 roku nie rozmawiała ze mną prawie 2 lata...
Mam teraz we wtorek sprawę na której mam zostać pozbawiony praw do Córki...
Nie mam żadnych problemów z prawem, jakiejś negatywnej historii...
Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak może przebiegać taką sprawa i na co się przygotować...
Przepraszam jeśli post jest trochę niespójny... Ciężko mi wszystko opisać...
Z góry dziękuję za pomoc
BD