POZOW O ROZWOD JEDNO WIELKIE KLAMSTWO!!!

• Autor wątku Autor wątku Ania85
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Ania85

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
11
co teraz mam robic?moj maz zlozyl pozew o rozwod dzisiaj to odebralam!w tym pozwie same bledy moje bledne imie wogole bledne dane!!w tym pozwie chce mi odebrac dziecko!!boje sie a wczesniej zlozylam sprawe do sadu o znecanie sie fizyczne i psychiczne i wogole nie wiem co mam robic byla u mnie pani kuratorka i stwierdzila pooprzez sms ktore moj maz mi napisla ze naprawde ma cos z glowa!!ze jest chory psychicznie!!nie wiem naprawde co teraz pomozcie mi czy on moze mi zabrac dziecko?przeciez to on jest winny rozkladu naszego malzenstwa!!

odpisz na pozew i napisz jak jest naprawdę.Sąd to też ludzie. możesz powoła przy okazjiodpowiedzi świadków.

Ja również proponuję odpisać na pozew! Opisać całą prawdę jak było i jak jest! Powołać się na opinię kuratora i można tez podać świadków którzy mogą potwierdzić to co napisałaś w odpowiedzi na pozew. Dziecka Ci raczej nie powinien zabrać ale myślę że mogą Was skierować do RODK.W dużej mierze na ich opini będzie opierał się Sąd.
Sądy rodzinne kierują się dobrem dziecka a matka ma zawsze większe szanse na opiekę nad dzieckiem. Nie martw się! Życzę powodzenia!

Masz prawo odpowiedzieć na pozew i radze Ci z własnego doświadczenia napisz prawde jak było i jak jest .Jeśli możesz powołaj sie na świadków ,którzy potwierdzą Twoje zeznania iiiii powolutku Prawda wyjdzie .Powodzenia!!!!

[cytat="Ania85"]w tym pozwie same bledy moje bledne imie wogole bledne dane!![/cytat] Waść skoro pozew ma błędne dane, to niepotrzebnie go Pani odbierała, a teraz musi pani wnieść o skorygowanie błędów.

Powrót