Praca licencjacka

• Autor wątku Autor wątku agatgruch
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

agatgruch

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam. Chciałabym się doradzić czy jest możliwość coś zrobić gdy natrafiłam na oszusta. Znalazłam stronę internetową, gdzie oferują napisanie pracy. Sprawdziłam wcześniej firmę jest NIP i Adres, więc postanowiłam założyć konto. Zleciłam napisanie pracy licencjackiej za ponad 2000 zł. Napisałam wytyczne, moje wymogi itd. Gdy otrzymałam pracę w całości mój promotor nie zakceptowal jej, była w całości do poprawki. Powiadomiłam o tym osobę, która ja za mnie napisała. Powiedziała,ze wniesie poprawki, bo ma na to 2 tygodnie. Zaufałam więc i od czasu do czasu pisałam do niej co z pracą. A ona do mnie, ze ma 2 tygodnie na to, więc czekałam cierpliwie. Po tych 2 tygodniach nie zrobienia korekty. Napisałam znowu, poirytowana tym, ze zapłaciłam dość sporą sumę pieniądzy,a praca była byle jaka. Dostałam odpowiedź z przeprosinami, ze nie mogła dokonać poprawek przez pobyt w szpitalu, ze jeśli chcę ona może złożyć dyspozycję i środki zostaną mi zwrócone. Zgodziłam się na to, bo jednak nie miałam dobrej pracy licencjackie. Na otrzymanie zwroty miałam czekać do konca miesiąca. Nie otrzymałam oczywiście mojego zwrotu jak i kontakt z osobą, której zleciłam napisanie pracy się urwał. Znalazłam na stronie internetowej nr do nich, jednak nie odbierali, prosili o kontakt e mailowy. Opisałam sytuację a w odpowiedzi dostałam, ze nic o tym nie wiedzą. Próbowałam dalej dzwonić i pisać jednak cisza zero odzewu. Chciałabym się dowiedzieć czy mogę coś z tym zrobić, bo nie mam dobrej pracy jak i pieniędzy. Czy mogę tez napisać opinię na Google, żeby ostrzec przed nimi, czy to jest warte.

Oszust oszukał oszusta. Co za ironia losu.

Chciałabym się dowiedzieć czy mogę coś z tym zrobić, bo nie mam dobrej pracy jak i pieniędzy.
Napisz uczciwie swoją pracę. Zapoznaj się z art. 115 Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Czy mogę tez napisać opinię
Chcesz się narazić na pozew cywilny lub oskarżenie o zniesławienie?

Powrót