E
Exodus
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Mam na imię Paweł i jestem w wieku 27 lat.
Ostatnimi czasy zainteresowałem się pracą przez internet. Znalazłem pewną firmę która daje taką możliwość " E Panel "
Firma ta oferuje do 1 zł za 1 wypełnioną ankietę,trzeba wypełnić aż 50 ankiet aby zebrać 50 zł i dopiero wtedy można prosić o wypłacenie należności !
Interesuje mnie w jaki sposób to wszystko jest rozliczane ?
Czy właściciele serwisu mają zobowiązanie zapłacenia za mnie podatku czy jednak muszę zrobić to ja ? Pytając administratora nie dostałem odpowiedzi
.
Proszę o opisanie procedury !
Jakie są regulacje prawne dla firm które wypłacają pieniądze za ankiety czy prostą pracę przez internet ?
Ja nie jestem osobą pracującą i nie płacę ZUS nie jestem zobowiązany do rozliczania się z US. Oczywiście wciąż się uczę
.
Proszę o jakieś szczegółowe objaśnienia
Z wyrazami szacunku Paweł .Ostatnimi czasy zainteresowałem się pracą przez internet. Znalazłem pewną firmę która daje taką możliwość " E Panel "
Firma ta oferuje do 1 zł za 1 wypełnioną ankietę,trzeba wypełnić aż 50 ankiet aby zebrać 50 zł i dopiero wtedy można prosić o wypłacenie należności !
Interesuje mnie w jaki sposób to wszystko jest rozliczane ?
Czy właściciele serwisu mają zobowiązanie zapłacenia za mnie podatku czy jednak muszę zrobić to ja ? Pytając administratora nie dostałem odpowiedzi
Proszę o opisanie procedury !
Jakie są regulacje prawne dla firm które wypłacają pieniądze za ankiety czy prostą pracę przez internet ?
Ja nie jestem osobą pracującą i nie płacę ZUS nie jestem zobowiązany do rozliczania się z US. Oczywiście wciąż się uczę
Proszę o jakieś szczegółowe objaśnienia