Praca w nl a raczej jej brak

• Autor wątku Autor wątku NtExec
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

NtExec

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam, ostatnio postanowiłem wybrac sie do pracy za granice a konkretnie do holandii, podpisalem umowe w polsce z agencja sba-euro w której było okreslone miejsce i czas pracy. Po pzyjezdzie na miejscu rowniez podpisywałem umowe o prace tymczasowa z zalacznikiem o oddelegowanie i umowe kroterminowego najmu mieszkania. Jak sie jednak okazalo przez okres obowiazywania umowy (15-21 wrzesien 2013) nie bylo ani dnia pracy, stad moje pytanie czy mozliwe byloby odzyskanie kosztów przejazdu ~500zl bo za mieszkanie bylo zwrocone z uwagi na to ze nie bylo pracy. Wiem ze konieczne byloby przedstawienie calej tresci umowy wraz z zalacznikami. Osobiscie po zapoznaniu sie z umowa widze w niej wiele sprzecznych ze soba punktow np podpisana byla 15 wrzesnia a jest w niej napisane ze sporzadzono ja 18 wrzesnia, dodatkowo moje nazwisko i adres sa niepelne tzn. brakuje kilku ostatnich liter, zwrocilem uwage osobie z ktora podpisywalem ta umowe to stwierdzila ze to nie ma znaczenia prosze o wstepna odpowiedz czy w ogole oplaca sie drążyć temat, z góry dziekuje i pozdawiam

Powrót