T
tony versetti
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 16
Witam.Dostałem wyrok sądu w sprawie o zniesławienie,jest nim prace społeczne przez 6 mcy po 20 godzin w miesiącu oraz zwrot kosztów sądowych 730zl (za dwa posiedzenia) oraz grzywna w wysokości 600 zl.Moje pytanko brzmi: Co się stanie jeśli nie zapłacę? I jak daleka jest droga do pierdla w mojej sytuacji? Dodam że studiuje,nie byłem karany niemam żadnych zawiasów i tak dalej.Proszę o rade bądz opinie
Pozdrawiam 
................................................................................
Witam,dostałem od sądu prace społeczne,wyrok był niedawno mam pytanie,czy teraz mam czekać na jakies pismo z sądu czy może mam sam się dowiadywać gdzie te prace?Czy może mam sam sobie znależc taką prace? Proszę o pomoc bo niewiem co robić a znając nasze panstwo to niechce zeby mi niedługo psy zapukały do domu...aha i jeszcze jedno,czy moge odrobic te wszystkie godziny (120) np w jeden miesiąc i miec z głowy?
................................................................................
Witam,dostałem od sądu prace społeczne,wyrok był niedawno mam pytanie,czy teraz mam czekać na jakies pismo z sądu czy może mam sam się dowiadywać gdzie te prace?Czy może mam sam sobie znależc taką prace? Proszę o pomoc bo niewiem co robić a znając nasze panstwo to niechce zeby mi niedługo psy zapukały do domu...aha i jeszcze jedno,czy moge odrobic te wszystkie godziny (120) np w jeden miesiąc i miec z głowy?
Ostatnią edycję dokonał moderator: