L
Lenna1234
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam,
pracodawca nie chce wyplacic mi wynagrodzenia twierdzac ze musze mu zaplaplacic za szkolenie lotto na które on wyslal bo bylo warunkiem pracy.
Zaznaczyc chce ze na poczatku gdywysylal to 550zł zaa osobe placi, w poznijszym ZDANIU ze 1000zł za osobę.
A co sie okazalo ze lotto za to placi.
Nie zwrocil kosztow dojazdu tak poza tym.
Mowil tez ze zwrocil za swiadectwo o niekaralnosc 50zl a nie zwrocil.
Wgl nagina prawo. Nie tylko mi nie chce wyplacic, poprzednim pracwnicom tez byly takie pwroblemy.
Pracuje na umowe zlecenie od konca wrzesnia.
Za listopad i grudzien umowa nie podpisana jeszcze.
Uzywa monitoringu i dzwoni co zle robimy co mamy robic, albo ze wizi ze rozmawiam przez telefon.
I ma podsluch w pracy.
Kaze zaplacic za towar ktory jak sie okazalo on zle zaksiegowal i ubytki sa-db ze kierowniczk wyczaila jego blad.
Wymylsa tak zeby wyplacic jak namniej.
Mam pytanie czy za to ze klijent cos ukradnie ma placic pracownik?
pracodawca nie chce wyplacic mi wynagrodzenia twierdzac ze musze mu zaplaplacic za szkolenie lotto na które on wyslal bo bylo warunkiem pracy.
Zaznaczyc chce ze na poczatku gdywysylal to 550zł zaa osobe placi, w poznijszym ZDANIU ze 1000zł za osobę.
A co sie okazalo ze lotto za to placi.
Nie zwrocil kosztow dojazdu tak poza tym.
Mowil tez ze zwrocil za swiadectwo o niekaralnosc 50zl a nie zwrocil.
Wgl nagina prawo. Nie tylko mi nie chce wyplacic, poprzednim pracwnicom tez byly takie pwroblemy.
Pracuje na umowe zlecenie od konca wrzesnia.
Za listopad i grudzien umowa nie podpisana jeszcze.
Uzywa monitoringu i dzwoni co zle robimy co mamy robic, albo ze wizi ze rozmawiam przez telefon.
I ma podsluch w pracy.
Kaze zaplacic za towar ktory jak sie okazalo on zle zaksiegowal i ubytki sa-db ze kierowniczk wyczaila jego blad.
Wymylsa tak zeby wyplacic jak namniej.
Mam pytanie czy za to ze klijent cos ukradnie ma placic pracownik?