Pracownik Alegro usówa aukcje pomuszcie

• Autor wątku Autor wątku bong
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bong

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Wita wszystkich na forum
Nie wiem czy dobrze trafiłem z postem ale możne będzie ktoś kto mi pomorze .Ostatnio wystawiłem Na allegro Pruski Tytoniu pociętego oczywiście w aukcji wpisałem tytoń tylko kolekcjonerski a na drugi dzień aukcja została usunięta i dokładnie nie wiem o co chodzi Bo ja jestem Producentem i sam tnę A jak paczyłem po innych aukcje dotrwały do końca i o co ty chodzi ze mi Usunięta aukcje a idnvh allegrowiczom nie????????????
I tutaj na tym poście zwracam się do użytkowników którzy potrafią mi pomóc Czy podsunęli byś cie mi parę wskazówek ja ustawić opis i Przygotować aukcje z tytoniem by nie została zlikwidowana Jeśli ktoś pomoże proszę napisać posta lub na pri gg tu_był_numer_gg do mnie na pewno odpisze z Góry dziękuje i pozdrawiam Bardzo proszę o pomoc

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Rozumiem, że tytoń posiadał unikatowe opakowanie, świadczące o jego wartości?

I pewnie był bez banderoli.
Ale dopóki nie dowiem się co dokładnie było sprzedawane, to niewiele będzie można pomóc.

Pomijając już fakt, że allegro to państwo w państwie i nie bardzo widzę podstawę do skarżenia ich - nawet za błędne decyzje - polegające na braku chęci współpracy z jakimś sprzedawcą.

bong napisał:
Czy podsunęli byś cie mi parę wskazówek ja ustawić opis i Przygotować aukcje z tytoniem by nie została zlikwidowana

wskazówka - wystawiaj aukcje zgodnie z regulaminem

Pomoc

Za tak skandaliczny pokaz ortografii nikt z forumowiczów nie powinien kiwnąć palcem by pomóc tej osobie...

Cytat:
Za tak skandaliczny pokaz ortografii nikt z forumowiczów nie powinien kiwnąć palcem by pomóc tej osobie...

@ Porzadkowa:
Daruj sobie - jeśli chcesz kogoś poprawiać, to popracuj najpierw nad interpunkcją i nie mów, co kto powinien (lub czego nie powinien) robić... :D

Fazzieh

Daruj sobie - jeśli chcesz kogoś poprawiać, to popracuj najpierw nad niedodawaniem emotikonek do wypowiedzi, bo komicznie to wygląda.

128500618923s.jpg

Emotikony (oraz zdjęcia) są opcją, brak przecinka przed "by" błędem interpunkcyjnym. Atakowanie osoby słusznie zwracającej uwagę to natomiast kwestia kultury. Dobry nawyk - krytykując czyjąś poprawność językową warto przyjrzeć się swojej.

Pracownik usunął aukcje bo byla niezgodna z regulaminem, dziękuje dobranoc.

Powrót