Prawie się wzruszyłam

• Autor wątku Autor wątku Aretzki
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Aretzki

Aretzki

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Sprawa jest obrzydliwa:

Osoba powiązana z miejscowym środowiskiem przestępczym, mająca odpowiednie "stanowisko i decyzyjność", stabilną pozycję na rynku zajmującym się metamfetaminą - nielegalnie weszła w posiadanie policyjnego sprzętu służącego do inwigilacji. Zapewne zapłacił za to odpowiednią kwotę i, co niewiarygodne - monitoruje działania miejscowej policji dając sobie pewność i swobodę w interesach. Najważniejsza przecież jest logistyka, wywóz - dostawy itd. a dzięki temu znając zakres działania policjantów - tych miejscowych jak i ..... Nie musi tym samym narażać swojego budżetu na wydatki związane z opłacaniem komendanta itd. Nie wiem co to za "okablowanie", a wiedzę z tego zakresu posiada połowa gminy i tyle. Rzecz jasna każdy, komu nie jest ów patologiczny stan obojętny zostaje natychmiast "podpięty", nagrany, poddany niwelacji przez jego wyznaczonych do tego "pachołków" ! Co jasne: 90% z wpływów do jego kabzy stanowi brudny szmalec z handlu ćpaniem, dlatego miejskie szkoły są szczególnie dlań istotne.

Nie pytać mnie proszę co to za sprzęt, bo nie wiem. Nazwiska podamn via priv.
??????

Ostatnia edycja:
RE: Policyjny sprzęt do inwigilacji.

Wzruszająca opowieść, "prawie" prawdopodobna.
Masz jakieś konkretne pytania?

Shocked napisał:
Wzruszająca opowieść, "prawie" prawdopodobna.

Daleko tu do "prawie" prawdopodobnej opowieści...
Choć wzruszająca faktycznie jest...

No cóż, zasili Hydepark ;)

Panowie, z całym szacunkiem dla Was - nie sądzicie mam nadzieję - "że słyszałem" i bredze na forum z nudów i dla samego bredzenia!
Też - Wybaczcie! - wydajecie się .... co najmniej "mało merytoryczni" a ja prał brudów w dyskusji ogólnej nie mam zamiaru! Tracenie czasu na przekonywanie trąci myszką .... i pieskiem, który tylko czeka zwarty w służbowej smyczy by mnie pokąsać.

Poddaje temat dyskusji - nie zaś głosowaniu co do jego prawdziwości !
Do tego służy ... hmm? forum ezoteryczne itd.

-------------------------------------------------------------------------------
Pytanie wynika z tekstu, do kogo z tym?

To co opisałeś nie mieści się w formule naszego Forum. Są fora policyjne, może tam spróbuj.

Aretzki napisał:
Pytanie wynika z tekstu, do kogo z tym?

Aretzki napisał:
Do tego służy ... hmm? forum ezoteryczne itd

Może na forum ezoterycznym rozmówcy domyślają się pytań.
Na tym przyziemnym forum pytania lepiej jest zadawać wprost.

Mamy całą masę Agencji o kompetencjach zbliżonych do Policji jednak od niej niezależną w mniejszym lub większym stopniu - np ABW, CBŚ (resztę poszukaj przez google) napisz PROFESJONALNĄ informację na temat Twoich podejrzeń (tylko błagam nie w takiej formie jak na forum).

Powrót