Prawko zatrzymane pod wplywem alkoholu

• Autor wątku Autor wątku Megane202515
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Megane202515

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Zatrzymano mnie pijanego w 2025gdzie mialem 1 promil prokurotor chcial zatrzymac prawo jazdy na 4 lata ale dopatrzyl sie mojego zatrzymania pod wplywem narkotykow na terenie Francji w 2015 roku i chce zabrac prawko dozywotnio dodam jeszcze ze gdzies w 2020 2021 zostalem rowniez zatrzymany i mialem 0.24 promila ale o tym prokurator juz nie wspomnial czy jest mozliwosc jakas jak wezmę adwokata zeby nie stracic prawa jazdy dozywotnio lub polecie jakiegos niedrogiego prawnika ktory by sie zaja ta aprawo albo doradzil co robic w tym przypadku sprawa wydazyla sie w stalowej woli wiec tu bedzie rozprawa

Tutaj nie polecamy prawników.
3 razy Cię złapali pijanego/naćpanego więc jak najbardziej nie powinieneś już niczym jeździć, bo stwarzasz realne zagrożenie dla innych oraz nie zrozumiałeś swoich błędów.

PS. Mam nadzieję, że dostaniesz dożywotni zakaz.

Megane202515 napisał:
dopatrzyl sie mojego zatrzymania pod wplywem narkotykow na terenie Francji w 2015 roku
Musisz się dowiedzieć dlaczego nie nastąpiło zatarcie skazania z francji. Jeżeli nastąpi zatarcie skazania przed ogłoszeniem wyroku, sąd nie będzie wydawał wyroku w myśl art 178a par 4 kk

exceptio napisał:
Musisz się dowiedzieć dlaczego nie nastąpiło zatarcie skazania z francji. Jeżeli nastąpi zatarcie skazania przed ogłoszeniem wyroku, sąd nie będzie wydawał wyroku w myśl art 178a par 4 kk
Dzieki za odpowiedz jesli masz wiedze podpowiedz prosze jak to zrobic zeby nie zabrali prawa jazdy A jesli nie nastapilo zatarcie to w jaki sposob sie o nie postarac przed rozpoczeciem sprswy i ile proszr poeiedz schodzi z takim zatarciem pozniej w jaki sposob zmienic zarzut prokuratora bo najpierw chcial zatrzymac prawo jazdy na 4 lata później dorzywotnio a z tego co wiem to tez to zlapanie mnie pierwszy raz po alkoholu ktore opisalem jest wykroczenien a nie przestepstwem bo mialen 0,24 promila tylko, prosze pomoz

Powrót