Wiem z doświadczenia, że właściciel tego fanpage'u może udostępniać te anonimowe wpisy, bo jak ktoś to udostępnia na jego stronie, to przyzwala na wykorzystanie tego przez właściciela fanpage'u.
Nie wiem, niestety, jak to jest uregulowane prawnie w Twojej sytuacji, bo chcesz wykorzystać jakoby własność właściciela tego fanpage'u.
Tylko z drugiej strony, czy ten właściciel ma prawa do anonimowych zwierzeń? Przecież są anonimowe.
Dla przykładu: Istnieje aplikacja Whisper, gdzie ludzie dzielą się anonimowo swoimi zwierzeniami. Istnieje też kanał na youtube - Buzfeed - gdzie w filmach czytane są zwierzenia z tej aplikacji. Pasuje się przyjrzeć tej sytuacji lub zajrzeć do regulaminu aplikacji Whisper - myślę, że tam dowiesz się dużo na ten temat.
Możesz też napisać wiadomość do właściciela fanpage'u i zapytać, czy możesz wykorzystać pewne zwierzenia w swoich filmach.
Powinien się zgodzić. Najwyżej możesz zaproponować, że podasz jako żródło informacji do filmu właśnie adres jego strony.
A powiedz mi jeszcze jedną rzecz. W jaki sposób ten fanpage zdobywa te zwierzenia?