P
Patron13
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 23
Witam. Rok temu "odzyskałem" prawo jazdy kat b po badaniach w WOMP gdzie przedstawiłem zaświadczenie z terapii i oczywiście wyniki krwi, próby wątrobowe itp. Po prostu wszystko co trzeba. Mam prawo jazdy z terminem na rok i kod 68.
Czy teraz znów muszę przedstawiać zaświadczenie z terapii oraz wyniki prób wątrobowych u lekarza orzecznika? Tym razem nie w WOMPie ale u innych.
Bo jak dzwonię się umawiać to wymagają.
Czy jest jakaś podstawa prawna do tego?
Przecież rok temu w wompie wszystko było cacy i mógłbym nawet nie zaczynać kolejnej terapii (zacząłem ją tak po prostu dla siebie tak btw)
Ale interesuje mnie to dlaczego tego wymagają?
To ja co roku musze nową terapię rozpoczynać i kolejne wyniki krwi? To jakieś nieporozumienie.
I rok temu zrobiłem wtedy też badania lekarskie i psychologiczne na kierowcę taxi, a tu na 5! lat haha
Czy teraz znów muszę przedstawiać zaświadczenie z terapii oraz wyniki prób wątrobowych u lekarza orzecznika? Tym razem nie w WOMPie ale u innych.
Bo jak dzwonię się umawiać to wymagają.
Czy jest jakaś podstawa prawna do tego?
Przecież rok temu w wompie wszystko było cacy i mógłbym nawet nie zaczynać kolejnej terapii (zacząłem ją tak po prostu dla siebie tak btw)
Ale interesuje mnie to dlaczego tego wymagają?
To ja co roku musze nową terapię rozpoczynać i kolejne wyniki krwi? To jakieś nieporozumienie.
I rok temu zrobiłem wtedy też badania lekarskie i psychologiczne na kierowcę taxi, a tu na 5! lat haha