G
Guanabana
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 23
Nurtuje mnie jedno pytanie. Otoz mowi sie, ze prawo nie dziala wstecz. Mam pytanie odnosnie zapisywania sie na egzamin na prawo jazdy. Otoz siostra zapisala sie na egzamin i uregulowala wszystki oplaty. Przed egzaminem wlasciwym zmienila sie wysokosc oplaty i teraz od wszystkich wymagaja uregulowania roznicy przez przystapieniem do niego. Czy jest to zgodne z prawem? Skoro zaplacila a pozniej zmienila sie wysokosc oplat?
Mam jeszcze jedno pytanie. Oplata za egzmian nie przepada w chwili przelozenia terminu przed egzaminem. Wczoraj siostra uderzyla sie w glowe i spedzila dzien w szpitalu. Odradzono jej podejcie do egzaminu. Word byl czynny dopiero dzis od 7, a siostra miala o 7 egzamin i twierdza ze nie zwroca jej pieniedzy. Idzie cos z tym zrobic?
Mam jeszcze jedno pytanie. Oplata za egzmian nie przepada w chwili przelozenia terminu przed egzaminem. Wczoraj siostra uderzyla sie w glowe i spedzila dzien w szpitalu. Odradzono jej podejcie do egzaminu. Word byl czynny dopiero dzis od 7, a siostra miala o 7 egzamin i twierdza ze nie zwroca jej pieniedzy. Idzie cos z tym zrobic?