"prawo kontynuacji" praca z informatyki

• Autor wątku Autor wątku mazmazik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mazmazik

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
witam, mam ogromny problem, ktoś na moim wydziale wpadł na pomysł żeby na zaliczenie wykładów w ramach egzaminu z technologii informacyjnej, każdy musiał napisać pracę na 5 stron, na wylosowany temat. Ja wylosowałem " Prawo kontynuacji" niestety pani doktor nie raczyła napisać nic więcej na tej małej karteczce. nie mam pojęcia o czym może być ta praca, nie wiem nawet czy w którym dziale to umieścić. na wykładach mieliśmy tylko corela, photoshopa, tworzenie stron www (ogólnie) i dreamwaver. dodam ze studiuję na kierunku zarządzanie 1 rok. proszę o podrzucenie jakichś materiałów, artykułów, o naprowadzenie na temat, cokolwiek. pozdrawiam.

a w podręczniku lub podanej na początku roku literaturze też nic nie ma ?

nie podawała żadnej literatury. na pierwszy wykład przyszła jakaś zastępczyni, na następne 2 w ogóle nie przyszła nic nie mówiąc, to potem i ja przestałem chodzić na wykłady, bo pani doktor wyraźnie nas olewa. nie odpisuje ma maile, nie da się jej nigdzie złapać, bo zawsze jest zajęta. pozostaje liczyć na was. mogę to napisać o byle czym, byle by było "prawo kontynuacji" w temacie. dacie radę jakoś pomóc?

Powrót