B
barbarawr
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
mam Problem z adwokatem sprawa jest dosc dziwna .Oskarzono mnie o nie zaplacenie za prace choc to nie ja mam firme tylko moj maz.ludzie kturym zlecilil prace zostali wyrzuceni z budowy bo ja zepsuli my robilismy poprawki za darmo zeby klijent byl zadowolony sprawa trafila do sadu bo oni chcom zaplaty w sadzie wysluchali swiadkuw strony przeciwniej ja mialam 4 swiadkuw ale z mojej strony wezwano tylko jednego i to jeszcze 5 dni przed rozprawom niestety nie mogl on przyjsc ale zawiadomil sad pisemnie ze wstawi sie w innym terminie lub opisze to pisemnie ale oni go juz nie wezwali i zamkli sprawe orzekajonc moja wine
odwolalam sie do sadu drugiego ale oni nie widzom podstaw do wznowienia sprawy wyrok sie uprawomocnil moj adwokat chce sprawe oddac do prokuratury bo oni klamali na sprawie i oskarzyc ich o odszkodowanie ale to jest calkiem inna sprawa czy moglabym sie jeszcze odwolac dolej i gdzie co zrobic mam zaplacic fuszerom i partaczom jaka tu sprawiedliwosc pomuzcie moze ktos zna dobrego adwokata w koloni w niemczech niewiem co mam zrobic gdzie isc z takom sprawom z gory dziekuje za pomoc
odwolalam sie do sadu drugiego ale oni nie widzom podstaw do wznowienia sprawy wyrok sie uprawomocnil moj adwokat chce sprawe oddac do prokuratury bo oni klamali na sprawie i oskarzyc ich o odszkodowanie ale to jest calkiem inna sprawa czy moglabym sie jeszcze odwolac dolej i gdzie co zrobic mam zaplacic fuszerom i partaczom jaka tu sprawiedliwosc pomuzcie moze ktos zna dobrego adwokata w koloni w niemczech niewiem co mam zrobic gdzie isc z takom sprawom z gory dziekuje za pomoc