A
anetkii
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Zanim zadam pytanie to wyjasnie kilka rzeczy. Moj konkubent od poczatku nie interesowal sie ciaza stale mial wazniejsze sprawy zwiazane z kumplami i imprezami ja z boku tylko sie przygladam do momentu kiedy dziecko bylo juz na swiecie. Nie wytrzymalam i zalozyla sprawe o alementy i wraz z kosztami o wyprawke Byla to duza suma wiec i po jakim czasie zaangazowalam komornika. On sie wystraszyl!!! przepraszal do tego stopnia ze zgodzilam sie na ugode i wycofalam naleznosci u komornika. Teraz zaluje bo znowy jest to samo.Nie otzymalam pieniedzy a tylko stara sie byc na bierzaco z alimentami. Dalam sie nabrac. Na dzien dzisiejszy boje sie go bo jak i w ciazy potrafil podniesc na mnie reke tak i teraz wciaz mnie straszy ze pobije> nie wiem za co bo widuje sie z dzieckiem kiedy tylko chce ale uprzdzillam ze w obecnosci musi byc ktos trzeci (nie wiem co mu przyjdzie do glowy a mieszkam z corka u rodzicow od poczatku) On chce dziecko zabierac do siebie do domu ja sie obawiam bo ten czlowiek nie ma cierpliwosi szybko sie denerwuje i boje sie mu je oddac czy moge w jakis sposob ograniczyc wladze rodzicielska? Dziecko ma 1,5roku Czy on ma prawo zabierac dziecko bez mojej obecnosci? Chcialabym tez dopowiedziec ze ojciec dziecka byl karany za pobicia