S
sslazio89
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam. Mam takie pytanie. Chodzę do 4 klasy Technikum Samochodowego ,w czwartej klasie są dwa egzaminy zawodowe pisemne. Szkoła zrobiła dwa razy próbne egzaminy i mamy taki przedmiot jak "Zajęcia specjalizacyjne" ,które mają na celu przygotować nas do tego egzaminu. Nauczyciel postanowił ,że za każdy oblany egzamin wpisze po 1 do tego przedmiotu. Może ? I ważniejsze dla mnie pytanie. Ani razu nie zdałem egzaminu lecz w pierwszym półroczu z tego przedmiotu miałem ocenę 2 ,a w drugim półroczu
nauczyciel nie wystawił mi zagrożenia w terminie do którego trzeba było wystawić. I teraz mówi ,że jak ktoś 2 razy nie zdał egzaminów próbnych to będzie miał 1 na koniec z przedmiotu. Może tak postąpić jeżeli nie wystawił mi wcześniej zagrożenia ?? Jeżeli tak to w jakich przypadkach ??
Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Dzięki.
nauczyciel nie wystawił mi zagrożenia w terminie do którego trzeba było wystawić. I teraz mówi ,że jak ktoś 2 razy nie zdał egzaminów próbnych to będzie miał 1 na koniec z przedmiotu. Może tak postąpić jeżeli nie wystawił mi wcześniej zagrożenia ?? Jeżeli tak to w jakich przypadkach ??
Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Dzięki.