Problem z agencja mieszkaniową w UK

• Autor wątku Autor wątku ZYGA79
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

ZYGA79

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam wszystkich .Mam bardzo wielki problem w zeszłym roku w styczniu dostałam mieszkanie socjalne w UK.Ogrzewanie było gazowe na parterze a na pietrze elektryczne.We wrześniu przyszedł pan aby sprawdzić ogrzewanie gazowe i okazało sie że piec nie nadaje się do użytku ,nie ma wentylacji i wogóle że rury azbestowe a na strychu rura jest przywiązana jakimś sznurkiem i oczywiście wyłączył mi gaz (całe szczęście w nieszczęściu ze kuchenke mam elektryczną bo nawet ugotować bym nie mogła).Dzwonie do tej mojej agencji ale nic bo to kosztorys bo to ktoś sie rozchorował i tak dalej.Mam dwie córki jedna 9 lat a druga roczek i niestety z młodszą córką siedzimy w swetrach bo jest zimno.Czy ktoś może wie jak mam załatwić tą sprawe bo ja już nie mam siły na nich.PROSZĘ.

Proszę poradzcie mi co mam zrobić dzwoniłam do nich wczoraj i powiedzieli że ten gościu od gazu jest chory i ona nie może mi nic więcej powiedzieć.PROSZE

w UK są instytucję prawne również dla Polaków które bez płatnie zajmują się takimi i podobnymi sprawami,poszukaj w necie

moze sprobuj ich postraszyc ze jesli nie wysla kogos do 7dni roboczych wezwiesz fachowcow na ich koszt. czasem ta metoda dziala i daj im to na pismie, polecony z potwierdzeniem podpisu plus kopia dla Ciebie...

Powrót