Q
Quxxie
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam. 10 Grudnia zepsol mi się router. Oczywiście poinformowałem o tym swojego operatora ***. I od prawie miesiąca obiecują, że router przyjdzie kurierem i nic z tego nie wynika. Dzwoniłem na dział techniczny już z 5 razy i za każdym razem to samo piepszenie typu "wysyłamy ponaglenie i do 3-5dni roboczych będzie u Pana kurier" Problem w tym że to formułka wyuczona chyba na pamięć bez żadnego pokrycia. Dzisiaj zadzwoniłem znowu i chciałem rozmawiać z kierownikiem to spotkalem się z odmowa pod pretekstem że kierownik powie mi to samo. Na pytanie o numery paczki nazwe firmy kurierskiej z której rzekomo przyjdzie mi paczka z nowym routerem. Dowiedziałem się, że pani tego nie wie. Nic sie dowiedziec z nikim pogarac tylko jedno i to same piepszenie o ponagleniu kuriera. Czekam miesiąc i mam już dość z tak slaba obsługa się jeszcze nie spotkalem. Mam niestety podpisana umowę jeszcze na półtora roku. Co mogę zrobić w takiej sytuacji ? Skoro nawet z kierownikiem nie dają mi porozmawiać , a routeru jak nie było tak nie ma.
moderacja
moderacja
Ostatnią edycję dokonał moderator: