Problem z działem technicznym OT

• Autor wątku Autor wątku Quxxie
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Q

Quxxie

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam. 10 Grudnia zepsol mi się router. Oczywiście poinformowałem o tym swojego operatora ***. I od prawie miesiąca obiecują, że router przyjdzie kurierem i nic z tego nie wynika. Dzwoniłem na dział techniczny już z 5 razy i za każdym razem to samo piepszenie typu "wysyłamy ponaglenie i do 3-5dni roboczych będzie u Pana kurier" Problem w tym że to formułka wyuczona chyba na pamięć bez żadnego pokrycia. Dzisiaj zadzwoniłem znowu i chciałem rozmawiać z kierownikiem to spotkalem się z odmowa pod pretekstem że kierownik powie mi to samo. Na pytanie o numery paczki nazwe firmy kurierskiej z której rzekomo przyjdzie mi paczka z nowym routerem. Dowiedziałem się, że pani tego nie wie. Nic sie dowiedziec z nikim pogarac tylko jedno i to same piepszenie o ponagleniu kuriera. Czekam miesiąc i mam już dość z tak slaba obsługa się jeszcze nie spotkalem. Mam niestety podpisana umowę jeszcze na półtora roku. Co mogę zrobić w takiej sytuacji ? Skoro nawet z kierownikiem nie dają mi porozmawiać , a routeru jak nie było tak nie ma.

moderacja

Ostatnią edycję dokonał moderator:
No właśnie problem w tym , że umowa zostala zawarta trochę w ekstremalnych warunkach telefonicznie. Czego w tym momencie żałuję.

nie masz potwierdzenia na piśmie? emaila? regulaminu usługi? czegokolwiek?

E-mail może i był ale go pewnie teraz nie znajdę o ile w ogóle jest taki. Potwierdzenia na piśmie nie dostałem , a sam jakoś tak głupio założyłem, że go specjalnie nie potrzebuje nie prosiłem o nie. Jestem dość długo w *** i do tej pory byłem zadowolony ze świadczonych usług nigdy nie miałem problemów z prędkością internetu nigdy mi go nie wyrzucilo. Stąd chyba moje zaniedbanie wynika. Cóż człowiek uczy się na błędach. Dlatego ta sytuacja jest taka mało ciekawa i skąd właśnie moje pytanie.

moderacja

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Powrót