A
asbuild
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 12
Witam mam taki problem że rok temu zamówiłem internet mobilny od *** i od początku miałem problem z otrzymywaniem od nich faktur bądź rachunków aby móc zrobić przelew tj faktury nie przychodziły na maila dopiero sama karta blokowała dostęp żądając zapłaty i wówczas mogłem zapłacić bo bylem przekierowywany na inna stronę . Jednak potem opcja ta znikła i nie dostałem ani faktury ani możliwości płatności w przeglądarce a po licznych telefonach do tej sieci postanowiłem udać się do oddziału *** panie coś pogrzebały zeszło im pół godzinnym i informacja że powinno już wszystko być ok wiec wróciłem sprawdzam maila nic czekam i nic, nie ma za to dostępu do internetu wiec domyśliłem się że panie mogły zerwać umowę. Uważałem tak gdyż ja swoja kopie umowy zapomniałem odesłać wraz z podpisem i może to był problem. Ale nie teraz po roku dostałem nagle pismo na mój adres zamieszkania ze sadu że mam zapłacić odsetki od kwoty 65 zl na 1100 .
Czy *** mogło coś takiego wykonać tj. nie wysyłać faktur ani mailowo ani listownie dodatkowo nie dzwoniąc z żadna informacja i naliczać sobie odsetki bez żadnych upomnień i skierować sprawę do sadu skoro zgłaszałem problem telefonicznie i osobiście.
moderacja
Czy *** mogło coś takiego wykonać tj. nie wysyłać faktur ani mailowo ani listownie dodatkowo nie dzwoniąc z żadna informacja i naliczać sobie odsetki bez żadnych upomnień i skierować sprawę do sadu skoro zgłaszałem problem telefonicznie i osobiście.
moderacja
Ostatnią edycję dokonał moderator: