Problem z firmą ALTUS

• Autor wątku Autor wątku kukiz318
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kukiz318

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam mam problem z tą firmą ponieważ jakiś czas temu zrezygnowałem z usług ITI Neovision no i niestety zostałem oszukany przez nich...no ale to już jest mało ważne.Chodzi mi o to że ITI oddało sprawe do firmy ALTUS po to by ściągnęli ze mnie dług za zerwanie umowy,więc zadzwoniłem do nich i powiedziałem że nie jestem w stanie zapłacić tej kwoty(1700zł) jednorazowo i że chciałbym rozłożyć to na raty ale też nie jakieś kolosalne tylko po 100 góra 200 zł,usłyszałem w słuchawce bezczelny śmiech i słowa"pan jest chyba śmieszny"...Chce to spłacić żeby nie nabrudzić sobie w papierach ale ta firma mi tego nie ułatwia a wręcz przeciwnie.Prosiłbym kogoś o pomoc gdzie mogę się z tym fantem zgłosić bądź co zrobić w takim przypadku.

Rozłożenie długu na raty to jest jedynie dobra wola wierzyciela i to on dyktuje warunki, to nie tak że dzwonisz mówisz że będziesz płacił po tyle i jeszcze w nagrodę kwiaty Ci wyślą. Jeśli chcesz spłacać to napisz listownie prośbę o rozłożenie na raty, podaj w jakiej sytuacji jesteś że większych rat nie jesteś w stanie płacić i tyle

Powrót