Problem z firmą sms

• Autor wątku Autor wątku BarteG
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

BarteG

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam,
Od paru miesięcy mam problem z firmą https://platnosci-online.pl/index.html
Posiadam już u nich konto od ponad roku i aż do czerwca było wszystko ok..
Są oni moimi usługodawcami sms i wypłacają mi pieniądze przez przelew.
Od czerwca zaczeły się problemy i zwlekali z wypłatami, zaczęli wysyłać miesiąc później lub jak teraz w ogóle. Miałem dostać ostatnią wypłate 21.10.2015r. ale nie wysłali mi jej i na stronie zmienili na 21.11.2015r. gdy nastąpił ten dzień wypłaty nadal nie dostałem i zmienili na 21.12.2015r. dzisiaj mamy 28.12.2015r. i nadal mi moich 2 wypłat pieniędzy nie wysłali. Próbowałem się z nimi kontaktować wszystkimi rodzajami kontaktu email/wysłałem 2 razy list ale to nic nie dało. Na internecie znalazłem informacje że ta firma jest wystawiona na sprzedaż zadzwoniłem pod ten numer lecz nie miły Pan nie chciał mi udzielić informacji. Firma ich mieści się w Tomaszowie Mazowieckim, jeżeli bym nie miał do tej miejscowości ponad 400km to bym im osobiście złożył wizytę. Wiszą mi grube pieniądze a widze że chcą powoli zwinąć interes i jakby nigdy nic zniknąć. Mam porobnioe dowody wszystkie, film oraz faktury. Mojemu koledze zrobili taki myk że usuneli konto jakby nigdy nic i nic już chłopak nie zrobi. Jak mi to zrobią to im to nic nie da bo mam 100% dowody. Prosiłbym was o poradę gdzie takie coś mogę zgłosić, mój ojciec jest policjantem, i co byście robili w mojej sytuacji. Nie wiem czy napisałem to w dobrym dziale ale sory człowiek w Polsce chce sobie normalnie zarobić a tu jeszcze takie debile nie chcą postępować zgodnie z umową.
Dzięki za wszelką pomoc.
Pozdrawiam.

Cześć, nie jesteś sam. Sam mam u nich trochę pieniędzy nie wypłaconych z jakiś 3 miesięcy, nie są to duże kwoty, ale zawsze coś. Sprawdzam sobie co jakiś czas internet z frazą 'platnosci-online.pl' i prócz początkowo znajdowanych ofert sprzedazy tego serwisu znalazłem jeszcze jednego klienta, który u nich trzymał usługi SMS; GrandTruck.pl - Portal i dzisiaj Ciebie. Strona główna ich strony nie działa, lecz można wejść w podstrony; https://platnosci-online.pl/panel.html i tutaj wszystko działa, widzę liczbę smsów itd. Czekam na rozwój sytuacji.

Batonik jeżeli nie zabiorą się do roboty ja sprawę biorę w swoje ręce i zgłaszam ich do odpowiednich służb bo naprawdę mam dość oszustwa a to jeszcze stare dziady śpiące na mojej forsie, jak się tak nie dogadam to wsiądę w samochód i się tam przyjadę żeby odzyskać moją kasę bo to nie są żarty.
Fajnie jakbyśmy może zebrali jakąś ekipe/paru ludzi którym również nie wypłacili kasy bo chyba ostatnio tego nikomu nie zrobili a z tego co wiem dużo ludzi ma z nimi problemy, nie tylko my.
Jakieś informację, pomoc mile widziana.

No i co byście zrobili jak już byście tych ludzi uzbierali?

Im więcej ludzi tym więcej możemy zdziałać i więcej dowodów?

Panowie,mam identyczny problem zalegają 600 zł,od 3 miesięcy przesuwają tylko termin wypłaty. Kompletnie ignorują moja maile,nie dostałem żadnej odpowiedzi.

KajteQ napisał:
Panowie,mam identyczny problem zalegają 600 zł,od 3 miesięcy przesuwają tylko termin wypłaty. Kompletnie ignorują moja maile,nie dostałem żadnej odpowiedzi.

Mamy identyczny problem i taką samą sytuacje.. Wypadało by ich jakos załatwić a nie stare dziadki będą wydawać kogos pieniądze, poczekam jeszcze może troche a jak nie to pojade ich odwiedzić niespodziewanie żeby w zębach mi to oddali.

Powrót