Problem z gwarancją na monitor.

• Autor wątku Autor wątku ukasheq
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
U

ukasheq

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witajcie. Mam taki problem. Otóż dwa miesiące temu wysłałem monitor na gwarancje. Model to T28C570EW, kupiony w EURO RTV AGD. Po miesiącu został mi odesłany z wiadomością że została wymieniona matryca na nową. Odebrałem monitor, w domu testuje - a tu bach, ciągle ta sama wada czyli opóźnienie matrycy i smużenie. Lekko podirytowany dzwonie do serwisu i mówie, że wada nie została naprawiona. Oni mi każą wysłać maila z filmem który ukazuje ową wade. Okej, wysłałem film, na którym idealnie widać wade. Serwis twierdzi że to nie wada fabryczna tylko po prostu taki jest monitor. Co mam w tym momencie zrobić? Jak kupywałem monitor w sklepie nie miałem możliwości "przetestowania" jego działania zaś sprawdzenie czy wszystko z nim jest okej polegało tylko na wyciągnięciu go z pudełka, położeniu na stojak, popatrzeniu sobie tak o na ekran i schowaniu go. Za monitor dałem jakby nie patrzeć 1100 zł a w zamian otrzymuje produkt z którym mam więcej problemów niż "przyjemności". Pozdrawiam i proszę o pomoc.

Powrót