P
paulina1366
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam.
Dokładnie rok temu we wrześniu brałam ślub a płyty z wesela nie mam do tej pory
.Kamerzysta przez pół roku nie odbierał i nie odpisywał na wiadomości w końcu w kwietniu do niego pojechaliśmy , przepraszał nas za opóźnienie i mówił że cały sezon weselny ma opóźniony i obiecał że w tydzień się wyrobi z montażem. Oczywiście tak się nie stało jakiś miesiąc później przysłał urywek pierwszego tańca i przysięgi.Potem znowu nie odbierał telefonów aż w końcu skontaktował się z nami i powiedział że płyta jest gotowa do odbioru po czym w dniu odbioru nie odbierał telefonu.Umawiał się z nami jeszcze chyba z 3 razy i za każdym razem przekładał spotkanie na inny termin.
W niedziele mieliśmy już jechać po odbiór ale zadzwonił że ma problem z nagraniem filmu na płytę a przecież 2 miesiące temu mówił że płyta jest gotowa do odbioru.Dostał 1200 zł zaliczki , miał być dron za tysiąc złotych a go nie było ,spóźnił się w dniu ślubu i nie nagrał jak mąż się przygotowuje , na umowie jest kwota 5000 zł , dostałam meila ze tysiąc złotych daje zniżki do tego 500 zł taniej bo plenera nie było i chcę ogólnie żebyśmy mu zapłacili 2400 zł . Co w takim przypadku zrobić ?
Dokładnie rok temu we wrześniu brałam ślub a płyty z wesela nie mam do tej pory
W niedziele mieliśmy już jechać po odbiór ale zadzwonił że ma problem z nagraniem filmu na płytę a przecież 2 miesiące temu mówił że płyta jest gotowa do odbioru.Dostał 1200 zł zaliczki , miał być dron za tysiąc złotych a go nie było ,spóźnił się w dniu ślubu i nie nagrał jak mąż się przygotowuje , na umowie jest kwota 5000 zł , dostałam meila ze tysiąc złotych daje zniżki do tego 500 zł taniej bo plenera nie było i chcę ogólnie żebyśmy mu zapłacili 2400 zł . Co w takim przypadku zrobić ?