Problem z kontem allegro

• Autor wątku Autor wątku lukasz131416
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

lukasz131416

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam serdecznie :)

Mam następujący problem,znaczy się nie ja osobiście a moja przyjaciółka.

Przechodząc do sedna sprawy,problem jest następujący:
"Koleżanka ma chłopaka który ma założone konto na allegro.pl na jej dane osobowe ... No i wynikają z tego same problemy :(
Jej chłopak zamawia różne rzeczy na allegro i nie płaci rachunków,a ona ponosi tego konsekwencje. Mianowicie przychodzą do niej jakieś wezwania przedsądowe
do zapłaty ;/ Problem jest też tego typu że nie możemy usunąć konta ponieważ hasło i całą resztę zna chłopak mojej przyjaciółki :(
Jak pozbyć się tego konta,albo co zrobić z tym problemem ???
Bardzo proszę o pomoc!!! Będę bardzo wdzięczny jeśli mi ktoś pomoże.
Proszę pisać wiadomości prywatne lub po prostu na forum.

Koleżanka wie, że jej chłopak tak robi i nadal jest jej chłopakiem?

Proszę zgłosić sprawę na Allegro, tzn. niech zgłosi sprawę koleżanka oraz niech udowodni, że to ona jest osobą za którą się podaje. Wtedy Allegro powinno zablokować konto.

Miałem napisać były chłopak xD
Ona już z nim nie jest.
I to co Pan napisał wystarczy??? A co z wezwaniami przedsądowymi ???

Nie, nie wystarczy. Sprawę proszę zgłosić na Policję (koleżanka), jej były chłopak dopuścił się oszustwa.
Jak rozumiem pisma przedsądowe od osób które kupiły coś, przelały pieniądze i nic nie dostały? Konto na Allegro było podane jego?

Koleżanka dostaje pisma przedsądowe do zapłaty jakiś rachunków,dokladnie nie wiem jakie to są rachunki,jakie kwoty ma do zapłaty...
Znaczy się on założył konto podając wszystkie jej dane osobowe,a konto użytkuje wyłącznie on.

Ludzie nad czym wy sie zastanawiacie? Na policje zlozyc zawiadomienie i tyle. Koles moze takiego syfu narobic a potem sie z tego tlumaczyc, ze to nie ona naprawde dlugo zajmuje.

Powrót