Problem z napisaniem pracy

• Autor wątku Autor wątku vanbuka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
V

vanbuka

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Cześć, jestem tu nowa. Mówiąc krótko, mam problem z napisaniem pracy kontrolnej :( nie wiem jak ją napisać, w necie jest tego tyle że nie wiem jak sie do tego zabrać. Nie będę pisać jak ona brzmi jeśli nie ma takiej możliwości aby mi pomóc. Jeśli temat nie powinien się na forum znaleźć, to prosze go usunąć.

Wydaje mi się, że w takiej pracy powinny się znaleźć Twoje własne wypowiedzi, myśli czy wiedza. Poszukiwanie pomocy w takim trybie nie stanowi wyrazu zaradnosci życiowej, ale jest zwyczajnym oszustwem, szczególnie niegodnym osoby która ma - zdaje się - zamiar zajmować się prawem w swoim życiu zawodowym. A ponadto może pisząc tą pracę samodzielnie czegoś byś się nauczyła? może o to chodzi, a nie o wyprodukowanie kilku zadrukowanych kartek papieru?

Nie wiem co mam rozumieć przez "problem z napisaniem pracy kontrolnej". Chodzi o jakieś konkretne elementy? Skoro jest tego tyle w internecie to trudności nie widzę, a jedynie brak "weny". forumprawne.org nie służy do pisania prac. Podtrzymuję zdanie clio81, jeśli pomoc ma się sprowadzić do napisania Ci pracy.

Nie piszemy prac kontrolnych :). Temat zamykam.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót