Problem z NAUCZYCIELEM !!

• Autor wątku Autor wątku inspire_
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
I

inspire_

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
Witam mam na imie Pawel 18 lat.
Miałem dzis taką sytuacje:
Schodząc po lekcjach do szatni wepchałem się w kolejkę z czego jedna z nauczycielek postawiła się mi, że mam iść na koniec, trochę pomruczałem (żadnych słów obraźliwych). Chwilę później kiedy już miałem rzeczy widziałem że nauczycielka wychodzi z szatni mówiąc do mnie : "Ty GNOJU !" Prawde mówiąc byłem troche w szoku mówiłem do niej jak ja bym do Pani takie coś powiedział jak by się Pani poczuła, a ona na to że mam mówić. Powiedziałem że mam trochę kultury i takich słów nie używam. Co w takiej sytuacji zrobić ? ...

inspire_ napisał:
Co w takiej sytuacji zrobić ? ...

Nie "wpychać" się do kolejki.

A jeśli masz poczucie krzywdy, to poinformuj wychowawcę lub nawet dyrekcję. Tylko pamiętaj, Twoje słowo przeciwko słowu nauczycielki.

A co takiego pomruczałeś? Widzę, że jak sam się zachowujesz po chamsku, to wszystko w porządku, a jak ciebie spotkało chamskie traktowanie to dawaj... dochodzimy swoich praw. Nie ma to jak sobie powarcholić...

inspire_ napisał:
Witam mam na imie Pawel 18 lat.
Miałem dzis taką sytuacje:
Schodząc po lekcjach do szatni wepchałem się w kolejkę z czego jedna z nauczycielek postawiła się mi...

To jest najlepsze, jak bezczelna mogła się postawić.Szok

pukawakaka napisał:
To jest najlepsze, jak bezczelna mogła się postawić.Szok

No sory ale nauczyciel powinien dawać przykład. Mógł spokojniej a nie od razu z takim tekstem. No bez przesady ! :mad:

A co mruczales? Chyba nie jak maly kicius? ;)

masz 18 lat a zachowujesz sie jak dziecko .....
jakie pytanie takie odpowiedzi...... chyba , że oczekujesz , ktoś napisze : podaj ją do sądu o odszkodowanie za szkody moralne tak na ok 1 mil zł . Do tego załatwimy Ci adwokata który będzie Cie reprezentował oraz napiszemy za ciebie wszystkie pisma . Jeśli nie będzie ci to przeszkadzało i nie będziemy akurat wchodzić komuś w kolejkę do Ciebie to poprosimy choć jeden mały podpisie od Pana na pełnomocnictwie :D

Wiesz co śmieszna jest Twoja odpowiedz :) Poprostu chodzi mi oto kiedy my uczniowie cos źle zrobimy... To jestesmy za to ukarani w jakiś sposób a tu jest dowód że nauczyciel może sobie robić co chce... Dobra zakończmy ten temat. Pisałem szybko wiec bez znaków interpunkcyjnych. Pozdrawiam.:cool:

Jakie pytanie taka odpowiedź.
Również pozdrawiam .

Nauczyciel stoi w hierarchii dużo wyżej od was, uczniaków i macie OBOWIĄZEK się ich słuchać.
Tak, są lepsi od was, powinni się czuć lepsi od was i nie muszą obchodzić się z wami jak z małym jajkiem, zwłaszcza, że głaskanie po główkach nigdy nie daje dobrych rezultatów.

Jakim trzeba być imbecylem, żeby o takich sprawach
pisać na forum prawnym :D
Ale mnie to rozbawiło :beer:

Normalnie powinni ją zamknąć na 5lat i zakaz wykonywania zawodu na 10lat -.-

Jakim trzeba być imbecylem
Wiesz, se7endays na tym forum nie powinno się obrażać innych. I to niezależnie od tego, jak bardzo śmieszny i mało ważny problem w/g Ciebie ktoś przedstawił.

Powrót