Problem z newsletterami

• Autor wątku Autor wątku Lord_Michael
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

Lord_Michael

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
27
Witam!
Gdzieś tydzień bądź dwa temu zauważyłem, że nagle mam tonę wiadomości od newsletterów, w których się nawet nie zapisywałem. Zawsze przyjdzie newsletter z ulubionego sklepu odzieżowego czy jakiegokolwiek innego, ale teraz otrzymuję nawet do 5 wiadomości dziennie z tych newsletterów. Jestem pewien, że się w nich nie zapisywałem, a i obcy e-mail nie trudno zapisać, bo wpisujesz, enter i już. Tyle że gdy chciałem się wypisać, strony ładowały się bite 5 minut (na zniechęcenie?) a potem życzyli sobie jeszcze podać powód wypisania. Myślałem, że wszystko załatwione ale newslettery przychodzą ciągle, z czasem domeny się zmieniają, ale niewykluczone, że nawet z tych samych pomimo wypisania (trudno to monitorować przy takich ilościach). Generalnie każda chęć wypisania z poszczególnego mailingu poszczególnej domeny przekierowuje mnie na stronę Expert Sendera. Nie wiem co to za firma, nie znam jej i tu jest moje pytanie - czy wiecie co zrobić w takiej sytuacji? Jeszcze dziś, jeśli mi się uda, napiszę mejla do nich ale znając życie zignorują albo inną ciemnotę mi wcisną. Jakie mam możliwości i jak postępować?
Pozdrawiam!

żadnych
kasować ,blokować maile
i założyć płatny mail bez reklam

jak zapisujesz sie do jednego newslettera czesto musisz akceptowac regulamin, tam moglo byc ze maja prawo do przetwarzania i sprzedazy twoich danych, czyli sprzedali je innej firmie ktora wysyle te maile

Powrót