L
Lubo
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 26
Witam, po krótce opiszę swój problem z siecią ***, mianowicie posiadam u nich abonament i jakoś ponad rok temu wziąłem dodatkowy numer dla babci do mojego abonamentu. Niestety babcia zmarła i chciałem zrezygnować z dodatkowego numeru, konsultant przyjął moją rezygnację z numeru, dostałem notę obciążeniową w wysokości 451,97zł , za przedterminowe zerwanie umowy na ten numer. Po tym, nadal mam na fakturze opłatę, która brzmi "Opłata za niepełną grupę" w wysokości abonamentu za tamten numer. Dowiedziałem się, że jak wziąłem numer to zmieniła mi się formuła z solo na duet i nie mogę po rezygnacji z dodatkowego abonamentu przejść z powrotem na solo. Jest możliwość, żeby anulować notę obciążeniową i anulować wypowiedzenie numeru, ale już na osobną umowę solo, więc bym musiał płacić swój abonament + opłatę za niepełną grupę + abonament za dodatkowy numer. Proszę o poradę co mogę w takiej sytuacji zrobić, nikt mnie nie informował o tym, że jeśli zrezygnuję z numeru nadal będę musiał płacić wysokość jego abonamentu w formie opłaty za "niepełną grupę".
moderacja
moderacja
Ostatnią edycję dokonał moderator: