K
kolespl
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Panowie mam chyba problem z tym portalem. Otóż 29.04.2014 skusiłem się na konto testowe. Po zalogowaniu się i wejściu w moje konto zauważyłem, że pisze "Przedłużenie członkostwa: 14.05.2014", więc zacząłem szperać trochę w internecie. Okazało się, że są problemy z tym portalem, tak też trafiłem na tą stronę. Na drugi dzień czyli 30.04.2014 postanowiłem wysłać maila z wypowiedzeniem umowy członkostwa premium, odpowiedź na ten e-mail była następująca:
serwis@support-spk.pl
30 kwi (8 dni temu)
do mnie
Szanowny Uzytkowniku!
Dziekujemy za wiadomosc.
Pracownicy Dzialu Obslugi Klienta opracuja ja tak szybko, jak to bedzie mozliwe. Moze to jednak potrwac nawet do 3 dni roboczych. Jesli chca Panstwo wypowiedziec swoje Czlonkostwo w Klubie, prosimy o przeslanie faksu na numer 0043 1 - 267 66 06 (numer kierunkowy do Austrii), sprawdzenie swojego konta w punkcie "Moje konto" lub przeslanie listu na adres:
HQ Entertainment Network GmbH & Co. KG
Johnstrasse 4
1150 Wiedeń
Austria
TA WIADOMOSC PRZESLANA ZOSTALA AUTOMATYCZNIE, PROSIMY NA NIA NIE ODPOWIADAC.
Z pozdrowieniami
Pomimo tego e-maila jeszcze tego samego dnia przyszedł mail o następującej treści:
Polish Support
30 kwi (8 dni temu)
do mnie
Witamy,
dziękujemy za wiadomość.
Niniejszym potwierdzamy otrzymanie Pańskiej rezygnacji z dalszych usług Premium. Na wskazanym koncie pakiet pozostanie aktywny do dnia 14. Maja 2014 i nie będzie już przedłużany.
Prosimy pamiętać, iż po upływie ważności pakietu Pański profil nadal pozostaje aktywny - jego zamknięcie wymaga oddzielnej rezygnacji przesłanej (po wygaśnięciu pakietu) na nasz adres e-mail.
W przypadku dalszych pytań, służymy pomocą.
Z pozdrowieniami,
Agata Mrowiec
S-Klub.pl / Sexpartnerklub.pl
Flirty - Randki - Romanse - s-klub
Sex randki i sex oferty z całej Polski! - sexpartnerklub
Ticket Details
Ticket ID: DMX-564-54208
Department: s-klubpl
Type: Issue
Status: Closed
Priority: Normal
Po czym wszedłem na konto i już tam nie pisało przedłużenie, a koniec członkostwa.
3 maja wysłałem maila z prośbą o zamknięcie profilu. Podobnie jak wcześnie dostałem wiadomość automatyczną o tej samej treści. 6 maja dostałem maila z potwierdzeniem zamknięcia profilu:
Polish Support
6 maj (2 dni temu)
do mnie
Witamy,
dziękujemy za wiadomość.
Zgodnie z życzeniem wskazane konto "loginmojegokonta" zostało usunięte, dnia 06.05.2014.
Jako że ciągle staramy się polepszać jakość oferowanych przez nas usług, bylibyśmy bardzo wdzięczni za wzięcie udziału w krótkiej (3 pytania) ankiecie konsumenckiej. Link do niej znajdą Państwo poniżej:
https://www.surveymonkey.com/s/CY9SB7W
Dziękujemy za skorzystanie z naszych usług. W przypadku dalszych pytań, służymy pomocą.
Z pozdrowieniami,
Agata Mrowiec
Ticket Details
Ticket ID: CHA-852-80430
Priority: Critical
Po otrzymaniu tego maila dla upewnienia się czy konto zostało rzeczywiście zamknięte spróbowałem się zalogować. Przy próbie logowania pisało:
Podana nazwa użytkownika nie istnieje.
Proszę sprawdzić wpisane dane.
Więc teoretycznie problem nie istnieje. Jednak po przeczytaniu niektórych wątków na tym forum mam pewne obawy co do tego.
I teraz moje pytanie, czy w takim wypadku mogą i czy mają prawo pobrać mi pieniądze z konta? Jeśli tak, to w jaki sposób mogę się przed tym obronić?
serwis@support-spk.pl
30 kwi (8 dni temu)
do mnie
Szanowny Uzytkowniku!
Dziekujemy za wiadomosc.
Pracownicy Dzialu Obslugi Klienta opracuja ja tak szybko, jak to bedzie mozliwe. Moze to jednak potrwac nawet do 3 dni roboczych. Jesli chca Panstwo wypowiedziec swoje Czlonkostwo w Klubie, prosimy o przeslanie faksu na numer 0043 1 - 267 66 06 (numer kierunkowy do Austrii), sprawdzenie swojego konta w punkcie "Moje konto" lub przeslanie listu na adres:
HQ Entertainment Network GmbH & Co. KG
Johnstrasse 4
1150 Wiedeń
Austria
TA WIADOMOSC PRZESLANA ZOSTALA AUTOMATYCZNIE, PROSIMY NA NIA NIE ODPOWIADAC.
Z pozdrowieniami
Pomimo tego e-maila jeszcze tego samego dnia przyszedł mail o następującej treści:
Polish Support
30 kwi (8 dni temu)
do mnie
Witamy,
dziękujemy za wiadomość.
Niniejszym potwierdzamy otrzymanie Pańskiej rezygnacji z dalszych usług Premium. Na wskazanym koncie pakiet pozostanie aktywny do dnia 14. Maja 2014 i nie będzie już przedłużany.
Prosimy pamiętać, iż po upływie ważności pakietu Pański profil nadal pozostaje aktywny - jego zamknięcie wymaga oddzielnej rezygnacji przesłanej (po wygaśnięciu pakietu) na nasz adres e-mail.
W przypadku dalszych pytań, służymy pomocą.
Z pozdrowieniami,
Agata Mrowiec
Ticket Details
Ticket ID: DMX-564-54208
Priority: Normal
Po czym wszedłem na konto i już tam nie pisało przedłużenie, a koniec członkostwa.
3 maja wysłałem maila z prośbą o zamknięcie profilu. Podobnie jak wcześnie dostałem wiadomość automatyczną o tej samej treści. 6 maja dostałem maila z potwierdzeniem zamknięcia profilu:
Polish Support
6 maj (2 dni temu)
do mnie
Witamy,
dziękujemy za wiadomość.
Zgodnie z życzeniem wskazane konto "loginmojegokonta" zostało usunięte, dnia 06.05.2014.
Jako że ciągle staramy się polepszać jakość oferowanych przez nas usług, bylibyśmy bardzo wdzięczni za wzięcie udziału w krótkiej (3 pytania) ankiecie konsumenckiej. Link do niej znajdą Państwo poniżej:
https://www.surveymonkey.com/s/CY9SB7W
Dziękujemy za skorzystanie z naszych usług. W przypadku dalszych pytań, służymy pomocą.
Z pozdrowieniami,
Agata Mrowiec
Ticket Details
Ticket ID: CHA-852-80430
Priority: Critical
Po otrzymaniu tego maila dla upewnienia się czy konto zostało rzeczywiście zamknięte spróbowałem się zalogować. Przy próbie logowania pisało:
Podana nazwa użytkownika nie istnieje.
Proszę sprawdzić wpisane dane.
Więc teoretycznie problem nie istnieje. Jednak po przeczytaniu niektórych wątków na tym forum mam pewne obawy co do tego.
I teraz moje pytanie, czy w takim wypadku mogą i czy mają prawo pobrać mi pieniądze z konta? Jeśli tak, to w jaki sposób mogę się przed tym obronić?
Ostatnia edycja: