S
sara1977
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 26
Moim problemem oraz innych sąsiadów jest następujacy. W bloku mieszka 52 rodziny. Jeest bardzo duzo małych dzieci. sa to rodziny mieszane, mamy sporo pijaków . Otóz jest taki jeden ELEMENT SPOŁECZNY który niedawno wyszedł z więzienia. cały cza pije, wszczyna awantury ,chodzi z nożem w biały dzień, kacze do dzieci,jedno niesppełna 2 letnie uderzył w twarz. W zeszłym roku napadł na mnie z nozem i nie udało mu sie nic zrobić bo sasiedzi poszli mi na pomoc. Oberwał. Policja przyjechała i twierdzili ze nic mu nie mogą zrobić bo ma ŻÓŁTE PAPIERY. od trzech dni w bloku dzieją sie cyrki. Przedwczoraj pobił swoja konkubinę,policja zabrała go na wytrzeźwiałkę, wczoraj siłą wciągnoł sąsiadkę próbował ja pobić,znów była policja, dziś wciagnoł nastepna sąsiadke i próbował ja zgwałcić, a także dusił. Na ratunek przybiegli młodzi chłopcy,którzy wywazyli drzwi. Sprawca uciekł przez okno, a policja przyjechała po fakcie.
Na domiar tego policja stwierdziła ze nic nie może zrobić. Dopiero jak bedzie napaść z utrata zycia moga gozamknac. Jestem w zoku. mam trójkę małych dzieci w tym dziecko chore na astmę. Mieszkanie w tym tresie jest dla niej zabójcze. Czy ktoś z was móglby poradzić jak sie tego typa pozbyc z bloku? Jak go zamknąc w wiezieniu? Boimy sie wypuszczać dzieci do szkoły i na podwórko,bo on straszy ze nas wszystkich powyzyna..
Na domiar tego policja stwierdziła ze nic nie może zrobić. Dopiero jak bedzie napaść z utrata zycia moga gozamknac. Jestem w zoku. mam trójkę małych dzieci w tym dziecko chore na astmę. Mieszkanie w tym tresie jest dla niej zabójcze. Czy ktoś z was móglby poradzić jak sie tego typa pozbyc z bloku? Jak go zamknąc w wiezieniu? Boimy sie wypuszczać dzieci do szkoły i na podwórko,bo on straszy ze nas wszystkich powyzyna..