K
kroplabeskidu
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam, mam problem z serwisem w którym regenerowałem maglownice, chciałbym się was poradzić co w tej sytuacji mogę zrobić otóż oddałem maglownice na regeneracje którą kiepsko przeprowadzili więc oddałem na gwarancje, zaproponowali mi że moją zabiorą a w zamian dadzą mi już zregenerowaną, zgodziłem się i ta druga maglownica wytrzymała niecałe 2 tygodnie dlatego ponownie oddałem na gwarancje z myślą że dostane inną wolną od wad, wydali mi na gwarancji tą samą i zamontowałem ją 3 raz w samochodzie po 2 dniach problem powrócił, teraz 4 raz oddaję na regeneracje za którą nie ponoszę kosztów regeneracji ale musze na własny koszt za każdym razem demontować maglownice.
Moje dwa pytania:
-czy mogę ubiegać się o zwrot kosztów demontażu i montażu maglownicy z przyczyn wynikających z wadliwej maglownicy którą zaproponowali mi
w zamian za moją?
-za czwartym razem mogę ubiegać się o wydanie innej maglownicy wolnej od wad?
Dzięki jeżeli ktoś przebrnął przez ten teks bo naprawdę ręce człowiekowi opadają.
Pozdrawiam
Moje dwa pytania:
-czy mogę ubiegać się o zwrot kosztów demontażu i montażu maglownicy z przyczyn wynikających z wadliwej maglownicy którą zaproponowali mi
w zamian za moją?
-za czwartym razem mogę ubiegać się o wydanie innej maglownicy wolnej od wad?
Dzięki jeżeli ktoś przebrnął przez ten teks bo naprawdę ręce człowiekowi opadają.
Pozdrawiam