Problem z skasowaniem konta.

• Autor wątku Autor wątku SebastianT_
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

SebastianT_

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam.

Mam problem ponieważ chce skasować konto z pewnego portalu internetowego. Na tym portalu nie mam opcji "Skasuj konto" więc wysłałem do administracji wiadomość z prośbą o skasowania konta lecz nie było żadnej odpowiedzi. Lecz tylko napis na profilu "KONTO Z OGRANICZONYMI UPRAWNIENIAMI". Czy istnieje jakaś szansa na skasowanie mojego konta z strony administracji tego portalu?

Mam podobny problem.
Pisałem na 2 różne e-maile do administracji portalu, pisałem nawet e-maila do firmy do której należy portal i dzwoniłem tam. Pani telefonicznie powiedziała, że przekaże moją wiadomość do administratora i że to on tym się zajmie. Ale jak dotąd brak odpowiedzi, a konto (a właściwie trzy konta bo nie przypominam sobie żeby było zabronione w regulaminie posiadanie więcej niż jednego konta) nadal funkcjonują.
Na dole strony (w stopce) są daty 2001-2007 (oznacza to, że od 2007 roku strona nie jest prowadzona?) Pani przez telefon twierdzi, że strona jest cały czas prowadzona. Brak odzewu.

Moje pytanie brzmi:
- jaki mają czas na odpowiedź i czas na skasowanie konta?
- co można zrobić w przypadku braku odpowiedzi? (słyszałem że ktoś kiedyś poszedł do sądu bo jego konto nie zostało skasowane przez dłuższy czas i wygrał sprawę) - jeśli tak to do jakiego sądu należy się zwrócić i w jaki sposób?

Proszę o pomoc, chce skasować konta, a w panelu nie widzę takiej opcji, w dodatku nie można usunąć niektórych informacji, co się dało usunąć to postarałem się skasować, proszę o pomoc!

PS. Oczywiście pewnie chodzi o inny portal niż ten o którym pisze SebastianT

Powrót