Problem z sklepem zadowolenie pl

• Autor wątku Autor wątku dudarusin
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dudarusin

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Witam bardzo proszę o pomoc was ,bo mam naprawdę duży problem z sklepem RTV AGD Telewizory LED LCD Pralki - Zadowolenie.pl
Dostałem zamówiony towar bez zawartości ,wysylam wam skrócony tekst co z nimi pisałem,mysle ze mi pomozecie :)

Witam bardzo jestem nie zadowolony z waszej usługi ,zakupiłem towar którego nie było w pudełku ,wasz pracownik od reklamacji kazał zrobić zdjęcia zawartości ,i tak zrobiłem,po paru dniach napisał ze dostane zwrot gotówki jak odeśle pudełko z zawartością co na foto mu dałem ,jak otrzymaliście zawartość pudelka ,to napisał ze brak baterii i ładowarki.Skąd miałem wiedzieć o jakieś baterii i ładowarki jak jej nie było,wasz pracownik dobrze wiedział ze jej nie było bo wysłałem mu zdjęcia zawartości pudelka. Numer reklamacji : # 434 Chce załatwić sprawę polubownie.

Ostatnia edycja:
Co zgodnie z umową miało być w paczce?

Co po otrzymaniu paczki widziałeś?

kamera cyfrowa miała byc a jej nie było i reklamowałem,to teraz się doczepili ze nie reklamowałem braku baterii i ładowarki,nie reklamowałem bo chcieli żebym zrobił foto zawartości,wiec zrobiłem tak ,wysłałem im foto co było w paczce,i widzieli co jest.Skąd miąłem wiedzieć ze każdą cześć reklamuje się osobno.

Napisz ze " towar odnosił sie do całosci zakupionego asortymentu. Ładowarka i bateria są integralną częscia tego sprzetu wiec to jednoznaczne.

dudarusin - czyli jak dobrze rozumiem otrzymałeś puste pudełko?

Jeżeli otrzymałeś puste pudełko to masz dalej roszczenie o wywiązanie się z umowy - otrzymałeś sam karton który nie jest pełnym składem zamówienia. Cały twój problem to strona dowodowa bo wszelkie ewentualne zgłoszone sprawy na policje będą umorzone z braku dowodów.

dudarusin napisał:
kamera cyfrowa miała byc a jej nie było i reklamowałem,to teraz się doczepili ze nie reklamowałem braku baterii i ładowarki,nie reklamowałem bo chcieli żebym zrobił foto zawartości,wiec zrobiłem tak ,wysłałem im foto co było w paczce,i widzieli co jest.Skąd miąłem wiedzieć ze każdą cześć reklamuje się osobno.

a przy kurierze sprawdzana była zawartość , może kurier sobie pozyczył na wieczne nie oddanie i tyle ,jeśli tego nie zrobiłeś to *upa blada ,pech i nic z tym nie zrobisz.

Powrót