Problem z umową ( Szkoła policealna)

• Autor wątku Autor wątku Khait
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Khait

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
13
Witam. Mam pewien problem dotyczący umowy między mną a szkoła, a mianowicie zapisałem się do szkoły płatnej z która zawarłem umowę (wpłata 100 zł za pierwszy miesiąc przy podpisaniu) natomiast wynikły pewne problemy z płynnością finansową i po 13 dniach od podpisania w biurze chciałem zrezygnować. Po rozmowie z panią która zajmowała się klientami, dowiedziałem się że muszę zwrócić 400 zł wpisowego oraz 2 pierwsze raty które były objęte promocją czyli 600zł + 3 mięsięczny okres wypowiedzenia ( 100zł miesięcznie). Umowa została mi podsunięta przez panią, która powiedziała mi że to jest regulamin z którym powinienem sie zapoznać, nie było nic wspomniane ,że korzystam z jakiejś promocji. takowa promocja została mi przydzielona wraz z treścią regulaminu, nie zostałem poinformowany o możliwości nie skorzystania z promocji. Poniżej zamieszczę 2 załączniki z treścią. Czy jest szansa wyplatania się z tego z jak najmniejszymi stratami? bym wdzięczny za każdą poradę!
Niestety w pośpiechu podpisałem umowę i teraz żałuje bo wiem, że po zapoznaniu nie podpisał bym jej

Załączniki

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.
Ostatnia edycja:
Powrót