problem zgetin bankiem i get -beckiem

• Autor wątku Autor wątku pawel1233
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

pawel1233

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
witam mam problem z getin bankiem mialem zalozony rachunek i przychodzily mi rachunki na 25zl miesiecznie wiec poszedlem do banku zeby zamknac rachunek i bank dal mi odpowiednie dokumenty kture podpisalem i jeszcze na miejscu musialem doplacic 151 zl zeby zamknac rachunek ok zaplacilem .i co dalej minelo jakies 1,5 roku przychodzi mi z get beck sa do zaplacenia 450 zl .i ide do banku oco tu chodzi przeciez ban wypowiedzial mi rachunek i sie rozliczylem z nimi .nic przyjeli odemnie papiery i po miesiacu odpisali ze nie dokonca sie rozliczylem z bankiem ze mialem zalegla kwote na 25zl i doliczyli sobie odsetki .ale przeciez przy wypowiedzeniu umowy zaplacilem im az 151 zl za zaleglosci zeby go wogule zamknac ,co mam robic z tym do kogo mam z tym isc .prosze o pomoc.

raczej nigdzie nie da się z tym pójść. obawiam sie, że temat będzie mozliwy do rozwiazania dopiero jak getback złoży powództwo do sądu a ty wniesiesz sprzeciw

no tak ale caly czas naliczaja i co mam czeka i ile

i co z tego że naliczaja? jak nienalezne to niech i 5 mln zł naliczą

witam mam jeszcze jedno pytanie chodzi o o okres 30 to dniowego wypowiedzenia od kiedy ono liczy.

Powrót