Problem związany z kradzieżą stylu strony i kodowania

• Autor wątku Autor wątku tynkarzakrobata
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

tynkarzakrobata

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam, może pisze w dość banalnej sprawie, ale mimo wszystko, jest to dla mnie dość istotne gdyż wkładam w to całe swoje serce, jak i wolny czas jak i pieniądze (które może nie są najważniejsze, ale mimo wszystko), dlatego tez bardzo zależałoby mi na pomocy. A wiec, sprawa wygląda następująco: Jakiś czas temu zamówiliśmy szatę graficzną strony wraz z kodowaniem, wszystko było robione pod nas i nie było mowy o istnieniu podobnej czy też takiej samej strony, dopiero dzisiaj przypadkiem trafiliśmy na nieprzyjemną niespodziankę... A dokładniej kradzież naszego stylu, zostali przyłapani na gorącym uczynku, gdyż perfidnie w "źródle strony" znajdują sie nasze linki. Co dalej? co możemy zrobić w takiej sprawie?

Ps. nie jestem pewien czy temat został napisany w odpowiednim dziale- po prostu sie na tym nie znam.

Mamy spisana umowę z grafikiem, ktory robil dla nas to forum. Prawa autorskie są na nas.

Iż prawa autorski całej wykonanej pracy na moje zlecenie należą do mojej osoby, niepodważalne, podpisane przez grafika.

A jeżeli umowa byłaby spisana od nowa?

Powrót