A
Aleksandra09
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam.Moja sytuacja wygląda następująco. Ja i mama miałyśmy telefony w erze biznes, ale w maju mama straciła pracę i trzeba było przenieść numery do ery indywidualnej, podpisać cesję. Udało się to dopiero w lipcu. Dziś przyszły rachunki do zapłaty. i Tak- mój i mamy na kwotę ok 100zł, gdzie były jakieś wyrównania z okresu tych przeniesień numerów. ok. Ale moja siostra tez ma nr w erze - wszystkie trzy są na moją mamę- i tam przyszło ponad 200zł. Za co? a Otóż okazało się, że Pan w erze podpiął pod fakturę siostry fakturę moją i mamy, do tego doliczył również opłatę za dwie cesje równe 100zł(opłata za cesję rozumiem). Ale nie wiem jakim prawem ten niekompetentny pan z ery zrobił coś takiego, że przez jego błąd nasze rachunki są co najmniej dwa razy wyższe, bo on to podpiął pod jeden, zupełnie prywatny numer telefonu. Wg tych faktur naliczone jest wszystko podwójnie. mama zadzwoniła do warszawy, do centrali. Powiedzieli, żeby napisać reklamację. Ale w jaki sposób to zrobić? Jak przedstawić rażące fakty? Na razie nie przyszły faktury papierowe, są tylko przez serwis iboa. Dodam, że najchętniej zrezygnowałybyśmy z ery, a jak mama nie pracuje to trzeba kombinować, żeby opłacić te rachunki.
Proszę o pomoc.
Proszę o pomoc.